Termostaty Calorstat by VERNET v novém desingu

11. prosince 2017, 12:40

Společnost Elit, distributor termostatů Calorstat by VERNET, tyto produkty nyní  prezentuje ve zbrusu novém image. Nové balení dostaly jak termostaty, tak další produktové řady, jako jsou příruby chladicí kapaliny, víčka chladičů a další výrobky Vernet.

Prémiove termostaty Calorstat by Vernet v novém designuTento nový design ukazuje obnovený a jednotný obraz pro všechny produktové řady tohoto výrobce.

Výroba je rozdělena v poměru 60 % pro prvovýrobu (OEM) a originální náhradní díly
(OES) a 40 % pro aftermarket. Společnost garantuje svou kvalitu certifikáty ISO 9001, ISO 14001 a ISO/TS 16949, které ji mimo jiné opravňují dodávat své výrobky do prvovýroby prakticky všem světovým automobilkám.

Jako originální díly do prvovýroby Vernet dodává termostaty pro 100 % modelů francouzských automobilek Renault, Peugeot a  Citroën, dále pro koncernové vozy VAG a  také např. značky Mercedes, Opel, FIAT, KIA, Volvo, Toyota, Mazda, Nissan. Jen ve Francii vyrobí Vernet více než 25.000.000 termostatů ročně.

Silná pozice na aftermarketu
V sortimentu Elitu naleznete více než 1.300 termostatů Vernet – od standardních termostatů přes termostaty integrované do plastového, popřípadě aluminiového těla až po inteligentní elektronicky řízené termostaty. Výrobce Vernet dodává své produkty rovněž do několika renomovaných značek na aftermarketu. Společnost ELIT má zalistovaný kompletní sortiment Vernet a pokrývá až 98 % vozového parku v České Republice a na Slovensku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!