Nové plničky klimatizací BOSCH

12. března 2018, 20:27

Společnost Bosch přichází s novou produktovou řadou zařízení pro servis klimatizací pro R-134a a R-1234yf. Nová zařízení Bosch velmi zjednodušují pracovní postupy v autoservisech. Novinky nesou označení ACS 753, 763, 863.

S novou produktovou řadou usnadňuje a zefektivňuje společnost Bosch servis klimatizačních systémů s chladivem R-134a a R-1234yf. Přístroj pro servis klimatizací Nová plnička klimatizace Boschslučuje všechny funkce údržby do jediného zařízení. Ty jsou pro uživatele snadno použitelné díky inovativnímu grafickému uživatelskému rozhraní, 7 palců širokému barevnému displeji na otočné ovládací konzoli a aplikaci pro chytré telefony, která umožňuje uživateli kontrolovat pracovní stav klimatizačního zařízení a přezkoušet ho v reálném čase. Provádění jednotlivých pracovních kroků usnadňují textové pokyny, jimiž zařízení obsluhu navádí. V průběhu vývoje byl kladen důraz na snadnou údržbu, proto je přístup k vnitřním dílům velmi snadný.

Díky použití patentované funkce Deep-Recovery je odsávání chladiva rychlé a efektivní. Uživatel může v co nejkratším čase odsát z vozidla 99 % chladiva. Díky dvoustupňovému vysoce výkonnému vakuovacímu čerpadlu s jedním z nejvyšších průtoků na trhu budete odsávat chladivo z klimatizačních systémů rychleji a především důkladněji. Spolehlivost a přesnost plnění chladivem zajišťuje integrovaný systém pro řízení teploty a tlaku. Díky nezávislému vstřikování oleje pomocí opětně plnitelných hermeticky uzavřených lahví a automatickému cyklu proplachování servisních hadic je vyloučeno riziko smísení maziv (PAG/POE).

Detailní informace o všech třech plničkách klimatizace si můžete stáhnout ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!