KYB otevírá nové technické centrum v Mnichově

11. května 2018, 9:05

KYB Corporation otevírá nové evropské technicko vývojové centrum, které se nachází v Mnichově. Toto technické centrum bude mít na starosti vývoj a neustálé technické zdokonalování KYB výrobků jak na poli OEM, tak na trhu s náhradními díly. Bude též významným přínosem pro technickou podporu z řad KYB zákazníků.

KYB otevírá nové technické centrum v MnichověMike Howarth, Vice President KYB Europe vysvětluje: “Jsem moc rád, že se toto nové technicko vývojové centrum otevřelo, a my díky tomu posílíme naši zákaznickou podporu, ale také hlavně vývoj nových produktů. Posiluje to náš závazek stát se v Evropě dodavatelem číslo jedna jak na poli OEM, tak na trhu s náhradními díly”.

Nové vývojové centrum bylo otevřeno 3. dubna 2018 a bude sloužit jako pobočka firmy KYB Europe GmbH. Tím se přidá k 9 pobočkám a 5 závodům na starém kontinentu. Centrum bude dále pracovat a vyvíjet další průkopnické technologie viz. poslední generace tlumičů se speciálními hydraulickými dorazy používaných skupinou PSA v modelu Citroen C5 Aircross. Tyto tlumiče vozidlu udělují neuvěřitelný komfort a jsou velice oceňované širokou novinářskou veřejností.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!