Nové zařízení pro testování Common Rail od Delphi

22. října 2018, 15:20

Společnost Delphi Technologies uvádí na trh moderní řešení Hartridge pro všechny značky vozidel, které testuje nejnovější vstřikovače Common Rail. Zařízení Sabre CRi Expert testuje systémy Common Rail pod velmi vysokých tlakem.

Zařízení Delphi Sabre CRi Expert testuje systémy Common Rail

Sabre CRi Expert je novinkou v produktové řadě Hartridge. Využívá novou softwarovou platformu s pokročilými funkcemi testování Zařízení Delphi Sabre CRi Expertvstřikovačů. Sabre CRi Expert využívá stejný patentovaný systém řízení jako Sabre CRi Master, který maximalizuje průtok a zajišťuje opakování měření při tlacích až do 2.700 barů. Sabre CRi Expert nevyžaduje žádný vzduch, vodu nebo třífázový zdroj napájení. To znamená jednodušší a rychlejší instalaci a také efektivnější servis. Doba testovacího cyklu je až jedna minuta. Zařízení je také vybaveno inteligentním chladicím systémem, takže není potřeba pravidelných přestávek, aby se dosahovalo stabilních a přesných výsledků.

„Díky pokročilým technologiím vstřikovačů se servisy setkávají se stále složitějšími problémy při diagnostice a opravách,“ říká Simon Quantrell, výkonný ředitel společnosti Hartridge. „Saber CRi Expert byl navržen s ohledem na tuto skutečnost a poskytuje bezkonkurenční diagnostiku, testování a možnosti opravy, včetně překódování vstřikovačů. To vše je dostupné prostřednictvím nové softwarové platformy, za niž se platí tolik, jak moc ji používáte.“

Nový Saber CRi Expert používá nejnovější software magmahTouch. Tento inovativní software obsahuje další specializované funkce, včetně měření tlaku otevření trysek (NOP), minimálního řídicího impulsu (MDP), Denso I-ART a schopnost kódovat vstřikovače ve všech značkách vozidel. Zkušební postupy zahrnují více než 400 katalogových čísel vstřikovačů.

Více informací můžete získat při návštěvě stránek www.hartridge.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!