Spojkové sady Valeo – vše v jedné krabici

29. dubna 2019, 14:20

Valeo, díky akvizici společnosti FTE, která je jedničkou v sortimentu hydraulických ložisek spojek pro aftermarket, posiluje svou pozici v segmentu přenosu pohonu. Řešení All-In-One Box poskytuje zákazníkům vše potřebné pro výměnu spojky v té nejvyšší kvalitě.

Díky širokému spektru produktů dodávaných společností FTE, lídra v oblasti ovládání spojek v Evropě, je nyní Valeo schopno zajistit 80% pokrytí evropského vozového parku v segmentu dvouhmotových setrvačníků (DMF), který je jedním z nejrychleji rostoucích trhů. Nabídka sad Valeo obsahující centrální vypínací ložisko (CSC) zahrnuje:

  • Přestavbové sady pro náhradu dvouhmotového setrvačníku DMF pevným setrvačníkem – Valeo K4P™
  • Kompletní sady s dvouhmotovým setrvačníkem DMF – Valeo FullPACK DMF™
  • Tradiční spojky– Valeo K3P™.

S využitím synergického efektu vyplývajícího z integrace s firmou FTE rozšiřuje Valeo nabídku kompletních sad spojek včetně hydraulických ložisek. Řešení All-In-One Box (vše v jedné krabici) bylo vytvořeno s cílem usnadnit práci automechaniků díky:

  • Snadnější identifikaci dílů – stačí pouze jedno referenční číslo, které identifikuje 3 komponenty spojky
  • Eliminaci problému špatně určených dílů – všechny tři součástky v sadě vždy k sobě pasují
  • Lepší ceně – v porovnání k ceně, za kterou by zákazník koupil všechny 3 díly samostatně.

Rozvoj konceptu All-In-One Box se vztahuje i na segment dvouhmotových setrvačníků (DMF).

Pro vozidla původně vybavená dvouhmotovým setrvačníkem DMF a hydraulickým ovládáním spojky vyvíjí společnost Valeo paralelně dvě řešení – nové reference kompletních sad FullPACK DMF ™ s ložiskem CSC a alternativu ve formě Valeo K4P ™, přestavbovou sadu s pevným setrvačníkem a ložiskem CSC.

Sada FullPACK DMF ™ s ložiskem CSCValeo FullPACK DMF™ s ložiskem CSC obsahuje: dvouhmotový setrvačník DMF, přítlačný talíř, spojkovou lamelu a ložisko CSC Valeo nebo FTE.

Sady FullPackDMF™ s CSC v současné době poskytují 51% pokrytí evropského vozového parku, včetně nejnovějších referencí pro vozidla jako ALFA ROMEO 147, AUDI A3, HYUNDAI i40, Santa Fé, KIA Sportage, OPEL Astra J, Mokka, PEUGEOT 3008, 5008, DS4, RENAULT Master III.

Přestavbová sada Valeo K4P ™ s ložiskem CSC Přestavbové sady Valeo K4P ™ s ložiskem CSC obsahují: pevný setrvačník, sadu přítlačného talíře a lamely s patentovanou technologií Valeo Long Travel Daemper (tlumič s dlouhou dráhou, zkráceně LTD) a centrální vypínací ložisko CSC Valeo nebo FTE.

V současné době je k dispozici 62 sad Valeo K4P ™ obsahujících ložisko CSC, včetně nových referencí uvedených na trh v roce 2018 pro tato vozidla: CITROËN C4 Grand Picasso, FORD Focus, MERCEDES Vito, OPEL Astra, Corsa a RENAULT Master III.

Sada Valeo K3P CSCPřínosy integrace firem Valeo a FTE se projevují i v nabídce tradičních spojkových sad. Valeo nabízí celou řadu spojek s hydraulickým ložiskem (K3P CSC), což umožňuje zákazníkům zakoupit toto řešení v jedné krabici, dostupné pod jedním, unikátním referenčním číslem.

Nabídka Valeo K3P CSC pokrývá více než 70 milionů automobilů v Evropě, včetně novinek uvedených v roce 2018 pro tato vozidla: FORD Fiesta, Focus C-Max, Galaxy, Mondeo, MERCEDES A-Class, C-Class, OPEL Astra, Zafira, VW Golf, Passat, Polo, Sharan, Tiguan, Transporter a VOLVO S40, XC60, V50, V70.

Online katalog s podrobnými informacemi a novými nákresy produktů umožní autoservisům a distributorům okamžitě identifikovat referenční čísla sad All-in-One Box obsahující řešení Valeo K4P ™ CSC, Valeo FullPack DMF ™ CSC nebo K3P CSC.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!