Společnost Schaeffler nově převádí svou nabídku náhradních dílů pro podvozek pod značku FAG

17. června 2019, 17:00

Divize Automotive Aftermarket společnosti Schaeffler reorganizuje svůj sortiment pro opravy podvozku. S účinností od 1. června 2019 rozšiřují specialisté pro trh s náhradními díly svou nabídku pod značkou FAG o díly podvozku, řízení, hnací hřídele a komponenty uložení pružících/tlumících jednotek.

Společnost Schaeffler nově převádí svou nabídku náhradních dílů pro podvozek pod značku FAG

Společně se stávajícím programem ložisek kol bude nyní společnost nabízet pod svou značkou FAG na trhu jedinečný sortiment pro profesionální opravy podvozku.

V tomto případě se divize důsledně řídí dlouhodobou strategií kvality Schaeffler, která se zrcadlí ve výběru materiálů, ve vývojových a výrobních procesech, jakož i na míru přizpůsobených opravárenských řešeních na trhu náhradních dílů pro automobily.

„Díky používání výkonných a vysoce trvanlivých technologií pro povrchové úpravy a utěsnění můžeme nabízet trvale vysokou kvalitu napříč celým sortimentem,“ vysvětluje Dr. Robert Felger, vedoucí managementu produktů a oblastí výzkumu a vývoje divize Schaeffler Automotive Aftermarket. „Každý jednotlivý komponent, včetně nejmenších dílů příslušenství, je vyvíjen a monitorován podle standardů kvality společnosti Schaeffler.“

K prioritám strategie kvality u společnosti Schaeffler také patří, aby se autoservisům umožnilo poskytovat bezpečné a efektivní opravy. Se zvláštním zaměřením na všechny současné aplikace u podvozků v evropském vozovém parku doplnila divize Schaeffler své portfolio o řadu dílů příslušenství v souladu s požadavky dílny.

Opravárenská řešení FAG proto obsahují všechny potřebné komponenty a veškeré příslušenství, jako jsou matice nebo šrouby, vše ve stejné kvalitě jako vyměňovaný originální díl. Zákazníci autoservisu se tak mohou spolehnout na trvale vysokou kvalitu při opravách podvozku, která je důležitá z hlediska bezpečnosti – ať již u dílů nebo v procesu opravy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!