LOCTITE Univerzální konstrukční lepidla vytvářejí neomezené možnosti pro konstrukci, výrobu, průmyslovou údržbu a opravy

2. září 2019, 15:44

Společnost Henkel uvedla na trh univerzální konstrukční lepidla LOCTITE HY 4070 a LOCTITE HY 4090, inovativní lepidla, která kombinují nejdůležitější vlastnosti konstrukčních a vteřinových lepidel – vysokou pevnost spoje, rychlost a odolnost. Tato efektivní kombinace poskytuje vylepšený výkon na celé škále podkladů a všestrannost pro řešení širokého spektra aplikací nejen v oblasti konstrukce a výroby, ale i v oblasti údržby a oprav.

LOCTITE HY 4070  

Univerzální lepidlo LOCTITE HY 4070 díky svým vynikajícím vlastnostem a všestrannému použití výrazně přesahuje schopnosti tradičních lepidel. Toto inovativní hybridní lepidlo poskytuje řešení pro manažery ve výrobě, vedoucí údržby i techniky, kteří hledají produkty pro rychlé a odolné všeobecné opravy s použitím na celé řadě podkladů a ve všech provozních podmínkách.

Odvětví údržby je pod neustálým tlakem na optimalizaci efektivity, snižování nákladů a hledání nových řešení, díky kterým probíhá výroba hladce a bezpečně. Univerzální konstrukční lepidlo LOCTITE HY 4070 bylo navrženo tak, aby překonalo konvenční přístupy a pomohlo zvládnout ty nejnáročnější výzvy v oblasti oprav.

LOCTITE HY 4070 pro opravy nabízí velmi krátkou dobu fixace, vysokou pevnost a vynikající schopnost vyplnění spár spolu s dobrou teplotní a chemickou odolností i odolností vůči vlhkosti. Lepidlo bylo navrženo pro celou škálu podkladů, včetně kovů, většiny plastů a pryží. LOCTITE HY 4070 nesmí chybět ve vybavení žádného údržbáře. Je dostupné v 11 g balení pro okamžité použití.

LOCTITE® HY 4090

LOCTITE® HY 4090 Univerzální konstrukční lepidlo výrazně rozšiřuje možnosti tradičního lepení a otevírá dveře novým aplikacím a novým řešením. Jako první lepidlo založené na nové patentované hybridní technologii přináší současně rychlost kyanoakrylátového lepidla spolu s pevností epoxidu.

Toto inovativní lepidlo vytváří příležitosti pro konstruktéry a designéry výrobních podniků hledající způsoby, jak zlepšit proces výroby a montáže, zefektivnit procesní kroky nebo slepit materiály pro aplikace s náročnými požadavky. Univerzální konstrukční lepidlo LOCTITE HY 4090 bylo navrženo tak, aby překonalo konvenční přístupy a pomohla zdolat finančně nákladné výzvy.

LOCTITE® HY 4090 je univerzální konstrukční lepidlo, které nabízí vysoké parametry a vynikají odolnost v extrémním prostředí a náročných podmínkách. Mezi jeho vlastnosti a hlavní výhody patří teplotní odolnost až do 150 °C, vysoká odolnost vůči rázům a vibracím, velká odolnost vůči vlhkosti, vyplnění spár až do 5 mm, lze jej použít pro aplikaci při nízkých teplotách. Je velmi vhodné pro různé podklady, včetně kovů, většiny plastů, kompozitů a pryže. Zajišťuje snadnější manipulaci z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví ve srovnání s tradičními konstrukčními lepidly.

LOCTITE® HY 4090 GY

Tento produkt je dostupný v balení dvojkartuše 50 g nebo 400 g. Je také k dispozici v šedé variantě s označením LOCTITE® HY 4090 GY. Obě balení by měla být aplikována standardní ruční pistolí pro dvojkartuše LOCTITE 50 g nebo 400 g, kterou je nutné objednat samostatně.

Více na www.loctite.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!