Valeo výrazně rozšířilo nabídku intercoolerů

9. září 2019, 11:51

Firma Valeo rozšířila svou nabídku o více než 120 mezichladičů nasávaného vzduchu, čímž zvýšila pokrytí trhu v tomto segmentu o 14,3 %. Tyto výrobky se vyznačují precizním zpracováním a optimalizovaným výkonem chlazení. Novinky najdete také u dalšího sortimentu.

Intercooler Valeo

Stále více aut s turbodmychadlem

Současné trendy ukazují na neustálé zvyšování počtu vozidel vybavených turbodmychadly, jejichž přítomnost vyžaduje instalaci výměníku tepla, přesněji řečeno – mezichladiče nasávaného vzduchu – intercooleru. Servisy opravují stále více automobilů vybavených intercoolerem, a proto společnost Valeo reagovala na tuto situaci rozšířením své nabídky těchto produktů.

Výrobky Valeo nabízí precizní zpracování a optimalizovanou kvalitu chlazení tak, aby splňovaly přísné interní požadavky společnosti. Valeo je celosvětový specialista v oblasti systémů chlazení motoru s více než 60letými zkušenostmi z trhu O.E., což dále posiluje image značky na aftermarketu.

Základem strategie firmy Valeo je nabízet zákazníkům co nejširší nabídku produktů. Pro klienty to znamená tyto výhody:

  • 123 nových referencí intercoolerů, které zvyšují pokrytí trhu o 14,3 %
  • více než 50% pokrytí evropského vozového parku, zahrnující nejoblíbenější modely, jako např. RENAULT Clio III (2005); RENAULT Megane III (2008); PEUGEOT 308 II (2013); CITROEN DS7 (2016); AUDI A3 (2003); FORD Mondeo III (2007); BMW řady 1 (2010); BMW řady 4 (2013)
  • nejnovější technologie O.E. k dispozici pro aftermarket, včetně patentovaného vodou chlazeného mezichladiče, který získal cenu Pace Award
  • přísné testy kvality založené na interních směrnicích Valea (tepelný šok, vibrace, životnost)
  • rychlá dostupnost nejnovějších mezichladičů vyvinutých společností Valeo pro O.E. na aftermarketu

Nabídka od Valea širší, než kdykoliv předtím

Firma Valeo také rozšířila nabídku dílů hned v několika produktových skupinách. Jednou z nich je sortiment řídicího systému motoru. Mezi novinkami se objevilo téměř 30 senzorů, včetně čidel klikové hřídele, rozvodu, hladiny oleje a další.

Významné změny se dotkly také nabídky spojek. Zvlášť je ocení majitelé automobilů asijské produkce a servisy, kde taková vozidla často opravují. Společnost Valeo připravila populární sady FullPack DMF (sada dvouhmotového setrvačníku a spojky) pro vozidla Kia a Hyundai nebo automobily Toyota vybavené motorem D4D.

Za zmínku stojí 20 nových sad stěračů z řady Silencio a SWF – včetně technologicky nejvyspělejšího produktu z rodiny Aquablade, navrženého pro nejnovější model Ford S-MAX. Portfolio zvedacích mechanismů oken pro osobní a nákladní automobily se rozrostlo o 40 nových referencí.

Stěrače Valeo

Valeo také uvádí na trh nový sortiment, kterým jsou táhla řazení. Pro začátek bylo představeno několik referencí pro vozidla Renault, ale nabídka se bude systematicky rozvíjet.

Spousta novinek obohatila nabídku dílů brzdového systému – 50 nových referencí brzdových destiček řady PREMIUM, 20 referencí destiček řady FIRST a 67 nových lakovaných brzdových kotoučů (z toho 18 s integrovaným ložiskem).

Valeo neustále posiluje svoji pozici v sortimentu chlazení a klimatizace. Tentokrát se nabídka rozšířila o 7 nových kompresorů, 7 kondenzátorů a 7 výměníků tepla.

Nabídka osvětlení je širší o 14 světel pro osobní automobily a 17 světel pro nákladní automobily. Za zmínku stojí také nové reference filtrů všech typů.

Získejte s firmou Valeo výhodu nad konkurencí

Chcete rozšířit nebo získat praktické technické znalosti, které jsou důležité pro každý autoservis? Sledujte bezplatná online technická školení od odborníků z Valea.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!