Shell Helix Top Up – první univerzální olej na dolívání

7. října 2019, 11:42

Společnost Shell představuje první motorový olej kompatibilní s pohonnými jednotkami všech aut. Nově vyvinutý olej Shell Helix Top Up byl navržen pro řidiče, kteří přesně nevědí, jaký olej potřebuje jejich automobil.

Shell Helix Top Up - univerzální olej na dolívání

Když se rozsvítí červená kontrolka na přístrojové desce nebo v případě zjištění nedostatku oleje při kontrole, mnoho řidičů často neví, který olej je vhodný pro jejich vozidlo. A i když to ví, nejsou si jisti, kde ho rychle seženou. V této situaci může pomoci nový olej Shell Helix Top Up, který je kompatibilní se všemi benzínovými a naftovými motory.

Olej Shell Helix Top Up byl vyvinut na základě technologie Shell PurePlus v technologickém centru Shell v Hamburku, kde se vyvíjí také oleje pro týmy Ferrari F1, BMW Motorsport nebo Hyundai World Rally Team. Jedná se o olej na doplnění, který lze smíchat se všemi motorovými oleji dostupnými na trhu. Olej Top Up je rychlé přechodné řešení – buď jako náhradní lahev do kufru, nebo jako pomoc při nenadálých situacích.

– Shell Helix Top Up je nový produkt, který splňuje požadavky všech typů motorů. Naší prioritou bylo, aby zákazníci dostali univerzální mazivo bez ohledu na typ motoru a používaný olej, díky kterému mohou rychle a snadno vyřešit svůj problém, aniž by museli zjišťovat podrobné specifikace doporučeného oleje. – řekl Łukasz Radzymiński, obchodní ředitel společnosti Shell Polska.

Společnost Shell doporučuje použít maximálně jeden litr oleje na dolití, tzn. jednu láhev oleje Shell Helix Top Up. V případě doplnění o větší objem použijte olej, který přesně splňuje požadavky výrobce vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!