Nový webinář Valeo: Hydraulické ovládání spojky

11. listopadu 2019, 15:14

Firma Valeo rozšiřuje svou nabídku bezplatných online technických školení. Nyní se od odborníků z Valea můžete dozvědět spoustu praktických informací a rad na téma – Hydraulické ovládání spojky.

Valeo přikládá velký význam předávání technických informací, a proto kromě tradičních školení organizuje také online webináře, během kterých mechanici získají cenné informace potřebné pro každodenní práci. Nejnovější online školení pojednává o oblíbeném a také hojně využívaném systému hydraulického ovládání spojky. Seznámíte se s polohydraulickými a plně hydraulickými systémy, dozvíte se informace o jednotlivých komponentech a nejčastějších příčinách špatné funkce systému. Pokud Vás toto téma zajímá, je tento webinář určen pro Vás.

Nový webinář Valeo: Hydraulické ovládání spojky

Pro účast na školení stačí jednoduše kliknout na odkaz a zaregistrovat se zadáním základních údajů. Celé školení trvá 19 minut a je neomezeně k dispozici 24/7.

Kromě školení o funkci systému čištění skel jsou v češtině k dispozici také další webináře. Například o přestavbové spojkové sadě KIT4P, o spojkách S.A.T. a H.E.C, čištění skel nebo o dvouhmotových setrvačnících.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!