DENSO spouští online technická školení

4. května 2020, 10:44

Už Vás nebaví číst všude možně o koronaviru? Navštivte nový technický portál na stránkách DENSO, kde si můžete z pohodlí domova spustit on-line kurz a efektivně tak trávit čas studiem a rozšířit si své odborné znalosti a vědomosti.

DENSO online technická školení

DENSO, jedna z předních světových technologických společností známá svou japonskou kvalitou a přesností a důrazem na absolutní spolehlivost svých produktů, přichází také s podporou rozvoje osobního vzdělávání. Tým DENSO Aftermarket připravil interaktivní e-learningovou platformu, která pomůže mechanikům v jejich osobním rozvoji a připraví je na jejich profesionální dráhu.

Od 30.dubna 2020 jsou pro vás k dispozici bezplatné online kurzy pro tyto skupiny produktů:

  • zapalovací svíčky
  • startéry,
  • alternátory
  • a 3 odborné moduly o systému klimatizace

Nabídku on-line kurzů bude společnost postupně rozšiřovat i pro další produktové řady.

Školení se můžete věnovat ve svém volném čase a po přerušení si systém zapamatuje, na jaké stránce jste skončili. Kdykoliv se rozhodnete vrátit zpět do kurzu, můžete pokračovat na naposledy otevřené stránce. Zaregistrujte se ještě dnes a přesvědčte se sami o dalších výhodách online školení DENSO.

DENSO online technická školení

„Snažíme se přinášet stále něco nového. Jsem velmi ráda, že se nám podařilo v relativně krátké době přijít s interaktivním řešením a vybudovat propracovanou platformu e-learningu v 6 různých jazycích (polštině, češtině, maďarštině, rumunštině, bulharštině a v neposlední řadě angličtině). Věřím, že právě díky lokálním jazykům se naše on-line školení setká s pozitivní odezvou a pomůže to automechanikům z různých zemí lépe porozumět dané problematice a rychleji si rozšířit své technické znalosti ohledně produktů a know-how DENSO,” dodává Tereza Čechová, Marketing manažer DENSO Eastern Europe.

On-line školení je určeno zejména pro automechaniky. Přístup k on-line kurzům mohou však získat také distributoři, studenti či učitelé technických škol nebo jiní pracovníci v oblasti náhradních dílů, kteří si chtějí zlepšit či prohloubit své technické znalosti a dozvědět se něco nového. Všechny tyto osoby se mohou registrovat, absolvovat odborná on-line školení, spustit si testy a získat po úspěšném absolvování certifikát.

Automechanici se mohou navíc připojit k „League of True Mechanics“ – lize, ve které mohou automechanici z vybraných zemí střední a východní Evropy sbírat v rámci školení „DENSO body“, mít šanci dostat se mezi TOP 10 nejlepších a být odměněni hodnotnými cenami jako například nástrojem pro kontrolu vozidel e-Videns s roční licencí, sportovními hodinkami z kolekce TGR, batohem na notebook a dalšími atraktivními dárky.

Zaregistrujte se ještě dnes a dokažte, že jste ten nejlepší mechanik. Navštivte www.denso-technic.com a získejte více informací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!