Značka HÜCO slaví 40 let

12. října 2020, 17:03

Firma Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH, dříve Hüco electronic GmbH, letos slaví 40 let. Od svého založení v roce 1980 značka výrazně expandovala a dnes je známá ve více než 70 zemích po celém světě. Díky spojení se společností Hitachi Automotive Systems v roce 2012 tento vývoj nadále pokračuje za neustálého rozšiřování produktového portfolia.

HÜCO slaví 40 let

Tento speciální rok společnost oslaví mimo jiné řadou nových produktů uváděných na trh pod značkami Hitachi, HÜCO a Tokico. Firma Hitachi si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto jsou všechny produkty dodávané pod značkou HÜCO prodávány s jedinečnou 5letou zárukou.

Hitachi pod značkou HÜCO momentálně nabízí tento sortiment:

portfolio produktů HUCO

Kromě dodávky kvalitních dílů nabízí firma Hitachi svým zákazníkům také technickou podporu. Mechanici mohou na kanále YouTube shlédnou odborná videa, kontaktovat linku technické podpory písemně na techsupport@hueco.com nebo telefonicky na +495772567950. Více informací naleznete na domovské stránce www.hueco.com.

logo Hitachi

V České republice lze zakoupit produkty Hitachi u těchto distributorů: www.apm.czwww.elit.cz, https://eshop.jmautodily.cz/cs.

ZDROJ: Tisková zpráva Hitachi Automotive Systems Espelkamp GmbH

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!