DENSO rozšiřuje online technická školení

19. října 2020, 18:10

Společnost DENSO velice těší váš zájem o e-learningovou platformu – denso-technic.com. Proto se pro vás tento DENSO technický portál neustále rozšiřuje a vylepšuje. Stále jsou přidávány nové kurzy a nové aktualizace v českém jazyce. Nejnověji kurz žhavících svíček!

Proč navštívit DENSO technický portál?

  • Komplexní produktové kurzy
  • Možnost získat DENSO certifikát
  • Elektronický katalog DENSO
  • Technické informace
  • Produktové novinky
  • .. a mnohem více

Vzhledem k pozastavení mnoha forem osobního vzdělávání je e-learning jednou z mála možností, jak bezpečným způsobem získat přístup k technickým materiálům a produktovým školení.  Z tohoto důvodu se od spuštění 30. dubna 2020 registrovalo již 1890 uživatelů.

Registrace do školícího portálu, která je zdarma, umožňuje absolvovat online kurzy společně se závěrečným testem na celou řadu produktů. Kdy a jak kurzy absolvujete je čistě na vás podle vašich časových možností. K dispozici jsou aktuálně technické kurzy zapalovacích svíček, startérů, alternátorů a systémů klimatizace. Školení jsou vhodná pro všechny úrovně znalostí a jsou zcela zdarma. DENSO neustále připravuje nové kurzy, což dává stávajícím uživatelům důvod k návratu na web a dozvědět se vždy něco nového.

Nejnovějším přírůstkem je kurz žhavicích svíček. V tomto kurzu DENSO poodkryje nové technologie žhavicích svíček, připomene i jejich vývoj a historii a podrobněji popíše postup správné instalace, včetně diagnózy případných závad.

Aktuality a informace o nových kurzech můžete sledovat i Facebookovém profilu DENSOtechnic.

kurz žhavicích svíček DENSO

Po absolvování každého kurzu a složení závěrečného testu získáte personalizovaný certifikát od společnosti DENSO. Navíc se můžete zúčastnit soutěže “Ligy opravdových automechaniků” a sbírat tak „DENSO body” za absolvování jednotlivých kurzů a testů. Deseti nejlepším, kteří nashromáždí nejvíce bodů do konce listopadu 2020, DENSO udělí zajímavou odměnu. Ceny jsou opravdu lákavé. Nechybí mezi nimi e-Videns – nástroj pro kontrolu vozidla, hodinky z kolekce Toyota Gazoo racing, značkový batoh, powerbanka a další. Čím více kurzů tedy absolvujete, tím vyšší máte šanci se umístit mezi TOP 10 nejlepšími automechaniky!

Připojte se k “League of True Mechanics” na adrese: http://www.denso-technic.com/cs.

Soutěž probíhá už jen do 30.11.2020. Tak neváhejte a registrujte se včas.

DENSO Aftermarket tým Česká republika přeje všem příjemnou zábavu při vzdělávání….

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!