Firma Wolf Lubricants zařadila do svého potfolia maziva s certifikací ILSAC GF-6

23. prosince 2020, 14:29

V květnu roku 2020 společnost International Lubricant Specification Advisory Committee (ILSAC) představila novou oficiální specifikaci GF-6. Ve Wolf Lubricants na tuto skutečnost rychle reagovali a vyvinuli šest nových produktů s nízkou viskozitou, které tyto standardy splňují. Nová specifikace vyhovuje motorům lépe, než předchozí ILSAC GF-5.

Wolf Lubricants s certifikací GF-6

ILSAC GF-6 splňuje 8 testovacích parametrů, které nastavili různí výrobci (OEM), zahrnující test ochrany rozvodového řemene, nový test pro nízkou viskozitu motorových olejů a test určený k detekci LSPI. Nové specifikace API SP/RC a ILSAC GF-6 se zaměřují na tyto důležité parametry:

  • nízkou spotřebu paliva
  • kompatibilitu emisního systému
  • kvalitu motorového oleje, aby chránil motory před opotřebením v důsledku systémů start/stop a před poruchami souvisejícími s LSPI a usazeninami vznikajícími v turbodmychadlu

Specifikace budou rozděleny na dvě části – GF-6A a GF-6B. GF-6A pokrývá již existující ILSAC stupně viskozity (0W20/5W20/5W30/10W30) a bude nabízet dodatečnou kompatibilitu. GF-6B vyhovuje potřebám nejnovějších motorů a pokrývá viskózní stupeň 0W16.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!