OPEL s novým vznětovým tříválcovým motorem 1.5 CRDi

4. ledna 2021, 13:37

Společnost General Motors přidala do své nové rodiny globálních modulárních dieselových motorů tříválcový motor 1,5 CRDi a také CDTi motory.

Nová 1,5 litrová naftová jednotka byla v Evropě poprvé představena koncem loňského roku na modelech bývalé, dceřiné společnosti GM – Opel/Vauxhall. Skupina PSA koupila Opel/Vauxhall od GM v roce 2017, ale některé modely Opel/Vauxhall stále používají platformy a pohonné jednotky společnosti GM.

HIDRIA news žhaviče Opel

U těchto nových vznětových jednotek došlo ke snížení emisí o 20 %, a to i díky tomu, že motory jsou vybaveny žhavícími svíčkami HIDRIA. Hidria tímto znovu dokazuje, že svými nejnovějšími aktivitami v oblasti výzkumu a vývoje značně přispívá k inovacím v OEM segmentu.

Nové vznětové motory najdete u modelů OPEL ASTRA K a OPEL INSIGNIA B Sports Tourer.

HIDRIA žhavící svíčka pro jednotku OPEL 1.5 CRDi je k dispozici pro Aftermarket. Je dostupná pod těmito kódy:

  • Nový Opel Astra KHIDRIA OEM kód: 5011 725 230
  • HIDRIA Aftermarket kód: H5 262
  • OPEL kód pro žhavící svíčky: 55501892

U vozidel Opel/Vauxhall Astra, které jsou vybaveny 1,5-litrovým, 3-válcovým modulárním naftovým motorem (vyvinutým společností GM), byly emise sníženy o 20 % a to ve srovnání s předchozím 1,6-litrovým čtyřválcovým agregátem.

Žhavící svíčky HIDRIA jsou na trhu nabízeny s 5letou zárukou především proto, že výrobce věří v prémiovou kvalitu svých výrobků.

Odkaz na nový katalog HIDRIA: https://glowplugs.hidria.com.

HIDRIA pole position

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!