Saleri oznamuje akvizici značky Ruville a společnosti C.D.C. S.r.l.

30. srpna 2021, 12:07

Společnost Industrie Saleri Italo S.p.A. oznamuje, že získala celosvětová práva na ochrannou známku značky Ruville, která je majetkem jejího obchodního partnera, společnosti Schaeffler. To je spojeno s akvizicí společnosti C.D.C. S.r.l., italské společnosti vyrábějící automobilové díly pro motory a podvozky, která působí na trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl a sídlí ve Florencii.

Saleri

Společnost Industrie Saleri Italo S.p.A., založená v roce 1942, nyní stojí v čele širší a globálnější organizace, přičemž „Saleri Group“ je lídrem v oblasti vývoje řešení pro tepelný management. Skupina je strukturována tak, aby uspokojila poptávku po lehčích a úspornějších vozidlech, a jejím cílem je stát se rychle hlavním dodavatelem technologií tepelného managementu ve vozidlech s nulovými emisemi. Skupina působí jako dodavatel Tier 1 v segmentu originálního vybavení a je dlouhodobě přítomna na aftermarketu.

Novým generálním ředitelem a ředitelem nákupu obchodní jednotky Saleri Aftermarket Business Unit byli jmenováni Aste Magherini a Francesco Giubbolini, bývalí majitelé společnosti C.D.C., v uvedeném pořadí: „Nástup do společnosti Saleri je skvělou příležitostí k rozšíření úspěšného provozního modelu společnosti C.D.C. využitím potenciálu značek Saleri a Ruville v segmentu IAM,“ říká Magherini.

Následující měsíce budou věnovány dokončení integrace, která již byla zahájena. Nová obchodní jednotka bude plně funkční do začátku roku 2022.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!