Společnost Nissens představí na veletrhu Automechanika své produktové novinky a zajímavé aktualizace

13. září 2021, 15:30

Společnost Nissens Automotive je připravena setkat se se zákazníky a obchodními partnery na letošním speciálním ročníku veletrhu Automechanika. Kromě znovusetkání přináší Nissens také několik zajímavých produktových novinek.

Nissens

Během letošní speciální hybridní verze veletrhu Automechanika představí dánský dodavatel tepelných a úsporných řešení několik novinek a zásadních aktualizací v různých produktových kategoriích a segmentech vozidel. Produktová řešení nabízená společností Nissens pro aftermarket vycházejí z důkladné analýzy trhu a představují koncepty produktů s vynikajícím obchodním potenciálem na všech úrovních aftermarketu.

Ještě silnější turbodmychadla, nyní i pro nákladní vozidla

Jednou z klíčových produktových novinek je zcela nová řada turbodmychadel určená pro nákladní vozidla. Nabídka bude zpočátku pokrývat 240 čísel OE nejoblíbenějších modelů nákladních vozidel v EU. Úspěšně osvědčený přístup společnosti Nissens k vývoji turbodmychadel se nyní přenesl do segmentu užitkových vozidel, kde kvalita, spolehlivost a výkonnost náhradních dílů mají ještě větší význam.

Kromě nové řady turbodmychadel pro těžká vozidla představí společnost také některé technologické novinky v řadě turbodmychadel Nissens s elektrickými pohony. Tato turba se uplatňují především ve vozidlech prémiového segmentu a v motorech s pokročilou účinností a regulací emisí a nabízejí vyšší diagnostické možnosti a vynikající stabilitu řízení. Na základě spolupráce s odborníky v oblasti elektrifikace jsou nyní různé modely turbodmychadel Nissens e-Actuator vybaveny elektrickými jednotkami vyráběnými v rámci originálního vybavení. Několik nejnovějších modelů turbodmychadel Nissens pro motory Euro 5-6 je nyní k dispozici s aktuátory od známého německého výrobce Hella.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!