Schaeffler Automotive Aftermarket přesunuje své sídlo do frankfurtské čtvrti Gateway Gardens

22. září 2021, 13:34

Společnost Schaeffler je předním poskytovatelem opravárenských řešení a služeb na trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl. Za tuto činnost odpovídá divize Schaeffler Automotive Aftermarket, která významně přispívá k celkovému úspěchu společnosti Schaeffler AG. Aby společnost posílila divizi Automotive Aftermarket, podepsala smlouvu o pronájmu nového sídla divize ve frankfurtské čtvrti Gateway Gardens.

Nové sídlo Schaeffler Aftermarket

Nové sídlo na ulici De Saint-Exupéry-Strasse se nachází v těsné blízkosti frankfurtského letiště. Nájemní smlouva je uzavřena na deset let.

„Přestěhováním našeho sídla ze současného sídla v Langenu do frankfurtské čtvrti Gateway Gardens posilujeme naši globální centrálu pro aftermarket a zaměřujeme se na moderní pracovní prostředí. Díky ‛Schaeffler New Work Standard‛ se přizpůsobujeme novým požadavkům měnícího se pracovního světa a nabízíme prostor pro agilní, flexibilní a digitální spolupráci,“ zdůrazňuje Michael Söding, generální ředitel společnosti Schaeffler pro Automotive Aftermarket.

Nové sídlo se rozkládá na třech podlažích a nabízí prostory pro týmovou práci, projektové místnosti, zasedací místnosti, takzvané „Gravity Points“ (otevřené prostory propojené s kavárnou) a standardní pracovní místa. Při plánované průměrné míře přítomnosti 60 % bude v budoucnu zaměstnancům k dispozici přibližně 240 těchto standardních pracovních míst. Stejný počet parkovacích míst nabízí i garáž – včetně dobíjecích stanic pro e-vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!