Elring – Das Original Online průvodce výběrem správného tmelu

25. října 2021, 9:59

V souvislosti s restrukturalizací nabídky těsnicích hmot od Elring – Das Original byl pro zákazníky rovněž optimálně restrukturalizován známý online průvodce výběrem správného tmelu na webové stránce Elring.

Elring produkty

Nalezněte vyhovující těsnicí hmotu v pouhých třech krocích

Pomocí tří jednoduchých kroků se uživatel dostane k požadované těsnicí hmotě a k navazujícím informacím. V prvním kroku zadá uživatel dotaz na oblast použití, v dalším pak může specifikovat skutečnosti jako teplotu nebo moment odtrhu, takže budou vyfiltrovány pouze těsnicí hmoty skutečně připadající v úvahu pro žádanou aplikaci. Pokud by online poradenství z nějakého důvodu nevedlo k ideálnímu řešení, poskytne uživateli specialista firmy Elring přímé poradenství po zaslání kontaktního formuláře s krátkým popisem místa, které je potřeba utěsnit.

Program nezahrnuje pouze kvalitní silikonové těsnicí hmoty DirkoTM HT v různých barvách a systémech zesítění, ale také anaerobní těsnicí hmoty. Mezi ně patří plošná těsnění EL-Liq 73 a EL-Liq 74, která se výborně hodí na všechny aplikace KOV na KOV, například na utěsnění hlavy válců.

Dále se v průvodci nachází nové pojistky šroubů EL-Loc 43 a EL-Loc 70, které jsou nyní dostupné také v 10 ml lahvičkách, a dvě novinky – EL-Fil 77 a EL-Add 48, vhodné pro trubkové závity, respektive spojované součásti. Produktovou paletu završuje zdokonalený CurilTM T2. Tato trvale plastická těsnicí hmota odolná vůči palivům je již po desetiletí známá a osvědčená ochranná známka.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!