Nejvyšší možný status dosažen: společnost Bilstein Group je nyní TecDoc „Premier Data Supplier“

24. ledna 2022, 14:30

Značky skupiny bilstein – febi, SWAG a Blue Print – mají nyní v katalogových systémech TecDoc titul „Premier Data Supplier“ („PDS“). Tento status je udělován pouze dodavatelům, kteří splňují nejvyšší požadavky na kvalitu produktových dat. Je to vyšší označení než status „Certified Data Supplier“ („CDS“).

TecDoc Premier Data Supplier

TecDoc je služba poskytovaná společností TecAlliance, která má více než 25 let zkušeností s poskytováním standardizovaných dat a řešení. Elektronický katalog TecDoc je pro dodavatele, distributory i autoservisy klíčovým prvkem struktury aftermarketu. Stát se „PDS“ je proto pro skupinu bilstein významným ukazatelem kvality dat.

Hodnocení pro získání statusu „PDS“, které bylo zavedeno teprve před několika měsíci, je založeno na přísných pravidlech týkajících se jednotnosti údajů, jejich relevance a jasného rozlišení dílů. Tyto klíčové údaje katalogu TecDoc musí být splněny alespoň z 99 %, aby firma získala status „PDS“.

Karsten Schüßler-Bilstein, generální ředitel skupiny bilstein„Zákazník se musí při hledání náhradního dílu spolehnout na správnost údajů. Čím více informací získá, tím snadněji se rozhodne. Proto nás obzvlášť těší, že naše značky již splňují přísnější kritéria. Vynaložili jsme na to velké úsilí,” říká Karsten Schüßler-Bilstein, generální ředitel skupiny bilstein. „Titul ‚Premier Data Supplier‘ je oceněním a zároveň výzvou, protože TecDoc pravidelně stanovuje další požadavky a klíčové údaje. Proto budeme i nadále intenzivně pracovat na zlepšování kvality našich dat.“

Více informací o hodnocení kvality dat naleznete na webových stránkách TecDoc: https://www.tecalliance.net/tecdoc-dataquality

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!