Staňte se odborníkem s portálem expertů společnosti Nissens

11. dubna 2022, 10:42

Společnost Nissens spustila nové technicko-vzdělávací stránky Nissens’ Experts Portal. Tento portál je bezplatnou službou, která mechanikům umožňuje rozšířit své znalosti a dovednosti v rámci systémů autoklimatizace, chlazení motoru a účinnosti motoru&emisí.

stránky Nissens’ Experts Portal

O konceptu

Kromě zavedené reputace prvotřídního dodavatele komponentů a systémů na aftermarketu je společnost Nissens Automotive dobře známá díky šíři a hloubce technických znalostí, které jsou určeny na podporu profesionálů v nezávislém sektoru.

„Naším cílem je zpřístupnit cenné technické znalosti a připravit mechaniky na úspěšný servisní zásah tím, že jim poskytneme zdroje, které potřebují k provádění svých služeb a oprav na nejvyšší úrovni.“

Tento portál je bezplatnou službou, která mechanikům umožňuje rozšířit své znalosti a dovednosti v rámci systémů autoklimatizace, chlazení motoru a účinnosti motoru&emisí sdílených prostřednictvím různých prostředků, jako jsou např.:

  • technické články
  • servisní a montážní tipy
  • technické bulletiny pro specifické produkty
  • průvodce montáži produktu

Prostředky jsou prezentovány způsobem, který je snadno pochopitelný za pomocí textu, obrázků a videí. Mnoho článků lze stáhnout nebo vytisknout pro další použití.

Kromě toho mohou uživatelé na portálu najít recenze vzdělávacích modulů Nissens Training Concept dostupných na platformě ntc.nissens.com (bezplatná služba s nutnou novou registrací) a také získat záruční podmínky pro konkrétní produkty Nissens.

Jak web procházet

Aby uživatelé našli relevantní technické informace, mohou se na stránce pohybovat několika způsoby.

Nejlepší články
Úvodní stránka se strukturou zdrojů představuje nejoblíbenější a doporučované technické články.

Podpora produktu
Procházejte kategorie produktů Nissens a vyberte si ze skupin produktů, abyste našli relevantní informace.

Vyhledávání
Prohledávejte obsah pomocí libovolného textu nebo čísla produktu Nissens. U některých konkrétních technických bulletinů týkajících se produktů/modelů je možné vyhledávat podle alternativních čísel/čísla OE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!