Schaeffler OneCode zpřístupňuje informace o produktech digitálně

15. srpna 2022, 13:17

S nově představeným konceptem Schaeffler OneCode, vyvinula divize Automotive Aftermarket společnosti Schaeffler servisní řešení, které podporuje autoservisy v oblasti oprav vozidel v celé Evropě. V budoucnu budou všechny produktové informace o opravárenských řešeních společnosti Schaeffler dostupné digitálně pouze jedním naskenováním na chytrém telefonu nebo tabletu.

Schaeffler OneCode

Jeden kód – mnoho výhod

Nový koncept Schaeffler OneCode je vlastně QR kód umístěný na vnější straně obalu produktu divize Automotive Aftermarket. Kód se skládá z kombinace čísla produktu a jedinečného sériového čísla pro příslušný produkt značky LuK, INA nebo FAG. Díky tomu je každá položka jednoznačně identifikovatelná.

Schaeffler OneCode pro značky LuK, INA nebo FAG

„S konceptem Schaeffler OneCode dále rozšiřujeme naši nabídku digitálních produktů a služeb. Autoservisy tak jediným naskenováním získávají další cenné informace a služby,” říká Dr. Robert Felger, prezident produktového managementu a výzkumu a vývoje ve společnosti Schaeffler Automotive Aftermarket.

Použití Schaeffler OneCode je snadné: Naskenováním QR kódu, například pomocí chytrého telefonu, je uživatel přesměrován přímo na stránku produktu v online katalogu Schaeffler nebo v aplikaci REPXPERT. Zde najde všechny produktové informace o současném opravárenském řešení – denně aktualizované pro více než 40.000 položek. K dispozici jsou podrobné pokyny k montáži a opravě – vše digitálně, bez dlouhého hledání nebo posouvání.

Jediným skenem získá uživatel Schaeffler OneCode všechny informace na první pohled

Zahrnuje také kontrolu pravosti produktu a digitální bonusové body

OneCode společnosti Schaeffler poskytuje také informace o pravosti produktu. To vytváří další zabezpečení pro obchod a servisy a padělatelům nedává žádnou šanci. Sbírání oblíbených bonusových bodů REPXPERT je nyní pro uživatele díky Schaeffler OneCode ještě jednodušší. Uplatnit body mohou jediným kliknutim.

Nemáte po ruce chytrý telefon? Žádný problém!

Schaeffler OneCode lze použít i bez zařízení schopného naskenovat QR kód. Je možné také ruční zadání v aplikaci REPXPERT nebo na scan.schaeffler.com – a to i v případě, že je QR kód poškozený nebo nečitelný.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!