Nové webové stránky společnosti Elring spuštěny

19. srpna 2022, 13:27

Po šesti letech od posledního vylepšení budou spuštěny nové webové stránky společnosti Elring. Vedle modernějšího a propracovanějšího designu nabídnou uživatelům řadu vylepšených funkcí a mnoho nových prvků. A další rozšíření se již připravují.

Elring webové stránky

Vylepšené webové stránky jsou nedílnou součástí digitalizační a komunikační strategie společnosti Elring a poskytují návštěvníkům zcela nový uživatelský zážitek během prohlídky produktového portfolia a široké nabídky služeb společnosti Elring.

„Potřeba být informován u našich zákazníků od pandemie koronaviru výrazně vzrostla a tyto požadavky jsou ve stále větší míře uspokojovány formou digitálního obsahu. Proto bylo nutné reagovat na měnící se vzorce poptávky. Naše nové webové stránky jsou modernější než dříve a obsahují více informací, navíc nabízejí novou nebo vylepšenou škálu služeb přizpůsobených konkrétním požadavkům,“ říká Joel Maier, ředitel produktového managementu.

Nové webové stránky společnosti Elring například nabízejí více informačních stránek o produktech a přehledný kalendář s podrobnostmi o nadcházejících veletrzích a akcích. Funkce vyhledávání na webu byla dále vylepšena, aby poskytovala mnohem lepší výsledky, a zkrátila tak dobu potřebnou k nalezení konkrétního výrobku. Přepracována byla také funkce vyhledávání distributorů, která nyní poskytuje spolehlivější výsledky zobrazené na mapě Google známé z jiných webových stránek. Kromě toho byla do webových stránek integrována úspěšná akademie Elring s vlastním dashboardem, na kterém se zobrazují složené zkoušky a seznam certifikátů, které jsou k dispozici ke stažení.

Nové centrum pro média

Nové webové stránky společnosti Elring využívají přístup „mobile-first“ a jsou samozřejmě optimalizovány pro chytré telefony a tablety. Jednou ze zcela nových funkcí je komplexní mediální centrum, které zahrnuje celou škálu materiálů a informací (TSI a VSI) a praktické vyhledávání pomocí filtrů. Nezbytnou součástí webu zůstává online katalog, který je průběžně aktualizován. Zájemci nejen o produkty a služby společnosti Elring, ale také o kariérní příležitosti v rámci skupiny ElringKlinger Group, uvítají nově vytvořenou sekci Kariéra.

V současné době se plánují další inovace, které budou na webové stránky Elring přidávány v následujících měsících s cílem zlepšit celkový uživatelský komfort.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!