febi představuje spolu s novou kampaní také nový slogan značky

5. září 2022, 15:56

Renomovaná značka skupiny bilstein – febi – představuje nový slogan v souladu se stále se vyvíjejícím aftermarketem. Na začátku září bude spuštěn projekt “SOLUTIONS DRIVEN BY YOU”. Je to sumarizace toho, co febi představuje, a pomáhá posouvat značku novým pozitivním směrem. 

SOLUTIONS DRIVEN BY YOU

“SOLUTIONS DRIVEN BY YOU” je prohlášení o záměru, který je jednoduchý – zákazníci jsou neustále středobodem aktivit společnosti febi. Ať už distribuují, instalují nebo dokonce používají řešení firmy na cestách, zákazníci jsou středem všeho, co společnost febi dělá. 

Pozici značky febi také umocňuje nový slogan, který byl vytvořen před pěti lety. “Vaše značka č. 1 na aftermarketu – v minulosti, současnosti a budoucnosti” je vyvrcholením intenzivního zaměření společnosti febi na zákazníka a jejích zkušeností a odborných znalostí na aftermarketu. 

“Naše nové prohlášení ukazuje nejen vedoucí charakter značky febi, ale také odkazuje na to, že již dnes víme, co budou naši zákazníci potřebovat zítra,” říká Mick Burke, Group Category & Brand Development Director CAR. “Ve spojení s neustálou snahou rozšiřovat toto průkopnické postavení i v budoucnu – s maximální orientací na zákazníka na všech frontách – je febi Vaší značkou č. 1 na aftermarketu.” 

Kromě toho společnost febi vstoupí do nové etapy s novým designem obalů. Kromě známého designu trojlístku, který je na trhu zaveden již desítky let, bude nový styl modernizován bílou plochou, na níž bude vedle nového sloganu o značce zobrazena pečeť s tříletou zárukou výrobce. 

Nová kampaň značky febi se zaměřuje na různé cílové skupiny IAM s jejich různými zájmy a potřebami. Zvolením “emotivního” přístupu vzniklo video s příběhem, které ukazuje rodinu, jež se ocitla v potížích a pro kterou febi přichází s řešením. 

Spolu s videem vytvořila firma febi “Úspěšné příběhy”. Po rozhovorech s desítkami distributorů, prodejců, autoservisů, koncových spotřebitelů a zaměstnanců jsou pozitivní a zajímavé komentáře uživatelů dalším vrcholem marketingové kampaně. 

SOLUTIONS DRIVEN BY YOU

Zavedení nového sloganu pro febi – nejsilnější značku skupiny bilstein – po více než 10 letech vyžadovalo vytvoření rozsáhlého balíčku online a offline reklamních materiálů. Ty zdůrazňují “drive” společnosti febi a její odhodlání nabízet řešení orientovaná na zákazníka v oblasti IAM. 

 Pro více informací navštivte febi.com/cz/znacka/solutions-driven-by-you/ nebo febi.com/cz/znacka/reference/.

S více než 47.000 náhradními díly pro všechny běžné osobní a užitkové vozy je febi vaší značkou číslo 1 na aftermarketu. Buďte v obraze a zjistěte více o febi na Facebooku, Instagramu, YouTube a febi.com. 

Ferdinand Bilstein spojuje známé značky výrobků febi, SWAG a Blue Print pod hlavičkou skupiny bilstein. Skupina bilstein nabízí dohromady více než 62.000 různých náhradních dílů pro profesionální opravy vozidel. Mezinárodně působící skupina firem dodává své výrobky do více než 170 zemí. Další informace naleznete na adrese bilsteingroup.com. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!