Značka SWAG se vyvíjí: představuje nový koncept „VITAL LINES“ na trhu

24. října 2022, 13:03

Značka SWAG je nedílnou součástí českého a slovenského trhu již téměř dvě desetiletí. Jako součást skupiny bilstein se sesterskými značkami febi a Blue Print je SWAG jedním z lídrů na aftermarketu. S novým konceptem Vital Lines německá společnost vypilovává nejen image značky, ale také sortiment. Co to znamená, podrobně vysvětluje obchodní a marketingový ředitel Florian Runge.

„Naším hlavním cílem je snaha zajistit mobilitu. Skupina bilstein k tomu nabízí mimořádně rozsáhlou nabídku, která je odpovídajícím programem pro aftermarket.

Pro budoucí cestu společnosti SWAG jsme se rozhodli soustředit se na portfolio 5 skupin VITAL LINES a tím více zvýraznit profil společnosti SWAG.“

SWAG VITAL Lines nabízí vše, co uspokojí potřebu “keeping vehicles healthy“ (udržovat vozidla zdravá). Nová symbolická grafika použitá pro kampaň napodobuje tlukot srdce – stejný charakter má i značka SWAG. VITAL Lines je prezentována jako jasná a zásadní nabídka pěti základních skupin produktů: 

  • Řízení, Zavěšení & NVH (Tlumení)
  • Rozvod motoru, Elektrika & Senzory
  • Brzdy, Ložiska kol, náboje & Upevnění kol
  • Mazání & Chlazení
  • SWAG EXTRA

Program Vital Lines zahrnuje více než 25 000 komponentů pro více než 80 evropských a asijských výrobců vozidel. Je samozřejmé, že společnost se sídlem v Ennepetalu myslí i na e-mobilitu. Pan Runge k tomu dodává:  

obchodní a marketingový ředitel Florian Runge„V prvním kroku jsme rozšířili stávající program 5 produktových skupin o téměř 3000 dílů. Jednou ze silných stránek společnosti SWAG je program SWAG EXTRA. Obsahuje specifické produkty, podpůrné materiály, výrobky, které jsou pro opravu nezbytné, ale na aftermarketu je není snadné najít. A samozřejmě SWAG i nadále podporuje tradiční skupiny výrobků, které představují základ tohoto trhu. Pokud přemýšlíme nad tím, jak se budou trhy vyvíjet, musíme nutně vzít v úvahu elektrifikaci vozidel. Když dáme stranou motor a baterii, zůstane také mnoho opotřebitelných dílů. Vůz se musí řídit, bude brzdit a nadále budete otevírat a zavírat okna. Náš sortiment již dnes tvoří více než 7.000 položek vhodných pro elektrifikovaná vozidla a den ode dne se rozrůstá.“

Bez ohledu na změny, které společnost SWAG v průběhu času udělala, zůstávají základní hodnoty stejné. Společnost SWAG si klade za cíl být držitelem definice kvalitních dílů odpovídajících OE, které vždy splňují nejvyšší kvalitu výroby, dlouhou životnost a požadavky na přesnost. Konzistentní výkon zajišťuje přísná kontrola kvality a vlastní vybavení pro testování. 

Navštivte nově spuštěné webové stránky SWAG v různých jazykových mutacích www.swag.de či kanál „Youtube“ a podívejte se na nové video nebo se přihlaste k odběru našeho newsletteru, abyste měli přehled o nejnovějších trendech! 

Hledání znamená nalézání! Kompletní nabídka komponentů SWAG, včetně užitečných technických informací, 3D zobrazení některých dílů a další užitečné funkce jsou k dispozici ve vyhledávači skupiny bilstein: https://partsfinder.bilsteingroup.com/. 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!