Expect the Unexpected – seznamte se s programem febiPLUS

5. prosince 2022, 11:35

„Expect the Unexpected“ (Očekávejte neočekávané) – tímto sloganem vás značka febi zve k objevování programu febiPLUS. Program febiPLUS zahrnuje více než 1.500 speciálně vybraných náhradních dílů v různých produktových skupinách pro všechny oblíbené modely automobilů.

S programem febiPLUS nabízí značka febi pro aftermarket nezávislost na OE výrobcích a také ideální alternativu opravy, protože náklady budou odpovídat aktuální hodnotě vozidla. Není třeba vyměňovat funkční díly. febiPLUS umožňuje vybrat požadovaný díl pro provedení opravy, aniž by bylo nutné vyměnit celou součástku nebo související díly.

Náhradní díly febi

Náhradní díly febi

Značka febi pokrývá svým rozsáhlým sortimentem nejen „klasické“ oblasti. Nabídka zahrnuje i produkty, o kterých se distributoři, autoservisy a zákazníci obvykle domnívají, že jsou k dispozici pouze u autorizovaných prodejců. Navíc je značka ze skupiny bilstein group v rámci sortimentu febiPLUS často jediným dodavatelem řešení, která jsou běžně dostupná pouze jako originální díly v servisních sítích výrobců vozidel.

Náhradní díly febi

Kromě toho společnost febi využívá své jedinečné know-how a odborné znalosti k produkci vybraných položek sortimentu ve vlastním výrobním závodě bilstein group Engineering. Všechny výrobky procházejí přísným třístupňovým kontrolním procesem, který zaručuje nejvyšší standardy kvality, takže je lze namontovat na jakékoli vozidlo, aniž by byla porušena tovární záruka výrobce vozidla.

Takže až si příště budete myslet, že produkt, který hledáte, není k dispozici na nezávislém trhu s náhradními díly… podívejte se na febiPLUS!

Postup při zvedání vozu Tesla pomocí podložek febi

Celý sortiment febiPLUS najdete na webových stránkách partsfinder.bilsteingroup.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!