Turbodmychadla pro nejnovější motory Euro 5 a 6

16. ledna 2023, 15:07

Přeplňované motory si získaly silnou pozici ve vozových parcích po celém světě a turbodmychadla jsou běžně používané náhradní díly. Firma Nissens Automotive nadále rozšiřuje svou řadu Engine Efficiency & Emissions, a tak nyní na aftermarketu nabízí díly pro pokročilé konstrukce motorů.

Turbodmychadla Nissens First Fit

Nissens pokrývá nejnovější turbo technologie

Vzhledem k tomu, že pokročilé konstrukce motorů v segmentu prémiových vozidel využívají elektricky ovládaná turba, tak sortiment Nissens zahrnuje také díly vyrobené touto pokročilou technologií.

Elektronicky řízená turba mají několik výhod. Přes napětí mohou zajistit přesnou signalizaci a poskytovat tím vysoce přesné, plynulé a rychlé ovládání lamelového mechanismu variabilního turba. Umožňuje turbu rychle a stabilně reagovat tak, aby optimálně odpovídala potřebám daného motoru. Elektronika navíc nabízí vyšší a přesnější diagnostické možnosti.

Kromě turbodmychadel s obtokem a variabilních turbodmychadel s pneumatickým ovládáním společnost nedávno uvedla řadu 25 turbodmychadel s elektronickým ovládáním určenou pro nejnovější motory Euro 5 a 6. Několik turbodmychadel e-Actuator v řadě Nissens je vybaveno elektrickými jednotkami vyrobenými společnosti HELLA pro prvovýrobu.

turbodmychadlo e-Actuator v řadě Nissens s jednotkou HELLA

Komplexní řešení

Turbodmychadla Nissens jsou součástí konceptu „First Fit“, což znamená, že všechny potřebné montážní díly – těsnění, roztahovací šrouby, spony, iniciační dávka oleje vč. kompletního montážního návodu jsou dodávány v krabici, čímž dělají montáž mnohem rychlejší.

Řada turbodmychadel Nissens se skládá z více než 270 produktů pokrývajících 3.200 OE referencí, které kromě aplikací pro osobní automobily a dodávky zahrnuje také turbodmychadla pro více než 40 nákladních vozidel.

Nabídka turbodmychadel Nissens spadá do produktové kategorie společnosti Engine Efficiency & Emissions, která obsahuje mezichladiče, EGR ventily/moduly a EGR chladiče. Zahrnuje také přívodní potrubí oleje turbodmychadel, které technikům umožňuje provést důkladnou a správnou výměnu turbodmychadla včetně správného mazání nové jednotky.

Kromě kvalitních produktů a širokého sortimentu podporuje Nissens aftermarket také komplexními technickými řešeními nezbytnými pro profesionální montáž a údržbu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!