Banner: Nové motocyklové baterie Bike Bull

27. března 2023, 13:23

Firma Banner představuje před zahájením sezóny nové motocyklové baterie Bike Bull GEL.

Baterie Banner

Díky inovativní technologii jsou baterie již předem nabité, a tedy připravené k okamžitému použití. Odpadá tak manipulace s kyselinou i dodatečné nabíjení.

Rozšíření sortimentu bude v roce 2023 znamenat pokrytí trhu s více než 2.600 dalšími možnostmi dopravního využití pro motocykly, babety, příp. motorová kola, mopedy či skútry. Kromě toho naleznou nové baterie Bike Bull GEL uplatnění u ATV/čtyřkolek, vodních skútrů či travních traktorů.

Nové typy baterií pro jednostopá vozidla jsou již k dispozici u autorizovaných prodejců a servisů, a to v různých rozměrech a s různou kapacitou. Do budoucna tak budou pokrývat téměř 95 procent veškerých existujících jednostopých vozidel v Evropě.

Stále častější automatika start-stop speciálně v segmentu skútrů

Do roku 2025 by měla být na světovém trhu jednostopých vozidel zdolána meta přibližně 75 milionů jednotek u motocyklů všech typů. Poptávka po jednostopých vozidlech s technologií start-stop s nízkou spotřebou paliva bude nadále zvyšovat objem prodejů motocyklových baterií. Nové vládní směrnice zaměřené na snižování spotřeby paliva a emisí CO2 tento trend ještě posilují. U outdoorových fanoušků milujících přírodu bodují motocyklové baterie Banner mimo jiné i díky skvěle zaběhnuté recyklaci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!