Vše pod kontrolou s lambda sondami febi

24. dubna 2023, 10:49

Značka febi, patřící do skupiny Bilstein, zaktualizovala svou nabídku lambda sond, která nyní pokrývá nejoblíbenější typy evropských i asijských vozidel. Díky sondám s různou délkou kabelů ve stylu OE lze jeden výrobek použít pro více aplikací. 

Lambda sondy febi

Co jsou to lambda sondy?  

Primárním úkolem lambda sondy je měřit koncentraci kyslíku ve výfukových plynech, a tím zjistit poměr směsi paliva a vzduchu ve spalovací komoře. Tyto informace jsou odesílány zpět do řídicí jednotky a umožňují efektivní a účinný provoz motoru. Hlavním přínosem lambda sond jsou nižší spotřeba paliva, optimální výkon motoru a celkově nižší emise.  

Společnost febi, vaše jednička v oblasti lambda sond, dbá na to, aby všechny komponenty lambda sond byly té nejvyšší kvality. 

Vytváření řešení pro budoucí příležitosti  

Aktualizovaná řada lambda sond má různou délkou kabelů ve stylu OE. Délka kabelu může být delší než v případě OE výrobku, což umožňuje montáž do více vozidel. Zástrčka již bývá připojena, to minimalizuje chyby při montáži. Případný přebytečný kabel lze jednoduše zajistit dodanými montážními páskami. Díky sondám s různou délkou kabelů ve stylu OE lze jedním výrobkem pokrýt více aplikací – drasticky se tak snižuje počet potřebných výrobků a zároveň se maximalizuje pokrytí vozového parku. 

Proč jsou multifunkční lambda sondy febi ve stylu OE nejlepším řešením  

  • Délka kabelu umožňuje konsolidaci OE.
  • Zástrčka je již připevněna, což minimalizuje chyby při montáži.
  • Vysoké pokrytí vozidel s menším portfoliem.
  • Nabídka febi pokrývá více aplikací než obdobná OE nabídka, kde se každá sonda hodí pouze k jednomu OE číslu. Proto je zapotřebí více lambda sond pro méně vozidel.
  • Lepší než univerzální lambda sondy, které se hodí pro velké množství aplikací, ale je u nich vysoké riziko chyb při instalaci.

Stručný přehled výhod 

Vylepšená nabídka – febi pokrývá nejoblíbenější typy vozidel v Evropě a poskytuje ucelenou nabídku více než 330 položek, z nichž 235 je nových. Tato nová řada lambda sond s různou délkou kabelů ve stylu OE zajišťuje, že s užším sortimentem můžete pokrýt vyšší počet vozidel. 

Excelentní výzkum – Používáním pouze oficiálních elektronických katalogů výrobců náhradních dílů můžeme zajistit maximální přesnost. Byli také schopni vyřadit málo obrátkové produkty a nahradit je výrobky, které vylepšují sortiment. Nového výrazného zvýšení pokrytí vozidel bylo dosaženo efektivní konsolidací čísel originálních dílů a použitím univerzálního typu kabelu s více možnostmi montáže ve stylu OE – což znamená více prodejních příležitostí s menším počtem výrobků! 

Vysoká kvalita – Všechny lambda sondy podléhají přísnému třístupňovému schvalovacímu procesu, který zajišťuje, že splňují vysoké standardy kvality skupiny bilstein. 

Záruka výrobce febi  

Jako specialista na náhradní díly s výrobní kompetencí zakořeněnou ve své historii nabízí společnost febi pouze velmi bezpečné a trvanlivé produkty.  

Aby zdůraznili vysoké standardy kvality produktů, poskytují na všechny své náhradní díly tříletou záruku výrobce. 

Lambda sondy febi

Vybrané TOP produkty  

Lambda sonda febi č.: 177444 pro: Audi A3, A4, A6, A8, Q2 | Seat Ateca, Leon, Toledo | Škoda Fabia, Karoq, Octavia, Rapid, Roomster | VW Golf 7, Jetta 6, Polo 5, Vento. Počet aplikací: 149  

Lambda sonda febi č.: 175910 pro: Citroen C1 | Peugeot 107, 108 | Toyota Runner, Echo, Aygo, Land Cruiser, Yaris. Počet aplikací: 31  

Lambda sonda febi č.: 177513 pro: Hyundai Accent, Avante, Creta, Elantra, i20, i30, iX20, iX35 | KIA Carens, Cee’d, Optima, Picanto, Rio, Sportage, Venga. Počet aplikací: 166  

Lambda sonda febi č.: 175936 pro: BMW M5, X3, X5, Z3, Z4, 3, 5, 7, 8 | Land Rover Range Rover. Počet aplikací: 32  

Spolehněte se na náhradní díly febi v kvalitě odpovídající OE. Kompletní sortiment dílů společnosti bilstein group a více technických informací najdete v online katalogu na adrese: partsfinder.bilsteingroup.com.

Značka febi je součástí skupiny bilstein, která zastřešuje další silné značky SWAG a Blue Print. Více informací je k dispozici na adrese: www.bilsteingroup.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!