Celoevropská soutěž firmy DENSO League of True Mechanics 2023 začala!

26. června 2023, 10:10

Soutěž Liga opravdových mechaniků (LOTM) spojuje technické školení s možností vyhrát hlavní cenu v hodnotě 2.000 eur. Nejlepší automechanici z celé Evropy pak mohou získat titul regionálního mistra a případně i celkovou korunu!

„Soutěž LOTM jsme poprvé spustili v roce 2020, abychom automechanikům nabídli malou „přátelskou“ výzvu, která by probíhala souběžně s vysoce kvalitními školicími a hodnotícími moduly a pomohla jim rozšířit jejich technické znalosti a zlepšit jejich celkové dovednost. Úplně jsme nečekali, že se okamžitě stane hitem mezi profesionály po celé Evropě,“ uvedla Fatiha Laauichová, manažerka celoevropského strategického marketingu společnosti DENSO Europe.

„Ačkoli studijní kurzy z předchozích ročníků soutěže zůstávají i nadále součástí LOTM na naší e-learningové platformě, protože jsou stále užitečné a relevantní, abychom udrželi soutěž svěží a představili další důležitý technický obsah, zavádíme každý rok nové moduly. Letos jsme tedy připravili nový kurz o stěračích PowerEdge, modul o kompresorech klimatizace, další o základních krocích při servisu klimatizace a jeden zaměřený na kabinové filtry,“ pokračuje Fatiha Laauichová.

E-learningový program DENSO, který poskytuje podrobné technické informace a interaktivní online kurzy, je propojený se soutěží LOTM. Ta je založena na tom, že technici studují materiály a absolvují závěrečnou zkoušku, během níž mají možnost vyhrát mince DENSO. Tyto mince jsou udělovány za správné zodpovězení otázky položené v „minikvízu“, který se pravidelně objevuje v rámci modulů a poté v závěrečné zkoušce na konci.

Kurz PowerEdge je obzvláště zajímavý, protože tato značka není součástí běžného sortimentu DENSO, ale byla vyvinuta s cílem uspokojit rostoucí poptávku po cenově výhodném řešení vyrobeném podle norem a specifikací aftermarketu. Stěrače jsou k dispozici jak v moderním plochém, tak v klasickém provedení. Jsou dodávány v papírových obalech, aby se snížil jejich dopad na životní prostředí, a každá řada obsahuje 12 referencí, aby poskytovala konkurenceschopné řešení s vysokou hodnotou pro aftermarket.

Počet mincí DENSO získaných během roku rozhoduje o celkovém umístění automechanika v soutěži a zároveň mu dává možnost vyhrát celou řadu báječných cen, přičemž cena pro nejlepšího automechanika v regionu má letos hodnotu 2.000 EUR!

Kromě toho budou všichni regionální vítězové zařazeni do slosování o celkového mistra Evropy LOTM pro rok 2023. DENSO tedy vyzývá všechny automechaniky na celém kontinentu, aby se ještě dnes zaregistrovali a měli šanci vyhrát tuto fantastickou soutěž.

Registrace do e-learningové platformy je bezplatná a jednoduchá, automechanici se jednoduše zaregistrují na webových stránkách DENSO Aftermarket a tam se také mohou přihlásit do soutěže LOTM 2023.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!