Nové dvoudílné brzdové kotouče MEYLE PD

4. července 2023, 12:33

Společnost MEYLE, přední výrobce vysoce kvalitních náhradních dílů pro automobily, rozšiřuje svůj sortiment o dvoudílné brzdové kotouče pro běžné modely BMW a Mercedes. Nové brzdové kotouče jsou již k dispozici a nabízejí zákazníkům obvyklé vlastnosti OE dílů, jako jsou přesné uložení, malé odsazení, nižší hmotnost a s tím související úspora paliva a snížení emisí CO2.

Díky svým novým produktům expanduje MEYLE na aftermarket s brzdami a řešeními v oblastech, které byly dříve vyhrazeny pouze výrobcům vozidel s jejich originálními díly. Sedm nových referencí dvoudílných brzdových kotoučů MEYLE PD je nyní k dispozici pro modely BMW řady 3 až 8, X3 až X5 a Z4 a pro modely Mercedes třídy C a E.

Brzdové kotouče se skládají z hliníkového nebo ocelového lisovaného středního dílu přinýtovaného k litinovému třecímu kotouči. Dvoudílné brzdové kotouče MEYLE PD se vyznačují rovněž typickými vlastnostmi MEYLE PD, jako je vysoký výkon, jízdní komfort a propracovaný design.

Kromě toho jsou certifikovány podle normy ECE-R90 a díky vysoce kvalitní povrchové úpravě nevyžadují odmašťování, čímž je zajištěna jejich dlouhodobá ochrana proti korozi. Díky vyššímu podílu karbonu jsou dvousložkové brzdové kotouče výjimečně odolné proti tepelnému deformování i v případech vyššího tepelného zatížení – například při prudkých horských sjezdech – a zajišťují tak delší jízdní komfort bez vibrací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!