Sady těsnění Elring – Komplexní řešení v prvotřídní kvalitě

9. října 2023, 19:54

Při profesionální generální opravě musí vše perfektně sedět, být dokonale sladěné a rychle dostupné. Elring nabízí ucelený sortiment výrobků pro kompletní i částečné generální opravy motorů, převodovek a agregátů. Ať už se jedná o kompletní sadu pro motor, hlavu válců nebo klikovou skříň – profesionálové v autodílnách se mohou vždy spolehnout na „originál“ od společnosti ElringKlinger.

Opravy mohou být nepříjemné, ale často se jim nelze vyhnout. Pokud jde o profesionální těsnicí techniku, zkušení automobiloví odborníci se rádi obracejí na výrobky Elring. Specialista na sady těsnění nabízí ten správný produkt pro mnoho případů oprav.

Aby mohla firma Elring nabízet vždy aktuální sortiment, který je kompatibilní i s novými motory různých značek, je v neustálém kontaktu s výrobci automobilů. Firemní tým, který se skládá ze zkušených inženýrů, automechaniků a techniků, nabízí také široké know-how v oblasti těsnicí techniky.

Správná sada těsnění pro každou aplikaci

Vzhledem k tomu, že většina oprav se dnes provádí na hlavě válců, tj. v horní části motoru, používají ekonomicky zaměřené autoservisy především sady těsnění pro opravy hlavy válců (ES) speciálně určené pro tento účel. Po doplnění o samostatně dostupnou sadu těsnění pro klikovou skříň (CS) vznikne kompletní sada těsnění (S) pro celý motor.

Zákazníci po celém světě se spoléhají na „Elring – the Original“. Vědí, že odborníci na těsnění mají vždy to správné řešení.

Informace o všech sadách těsnění Elring jsou k dispozici online na adrese www.elring.com nebo v katalogu TecDoc.

Sada těsnění pro opravu hlavy válců

Sada těsnění hlavy válců Elring obsahuje všechna těsnění potřebná při generální opravě hlavy válců a pro její montáž na blok motoru.

Sady těsnění hlavy válců Elring obsahují:

  • těsnění hlavy válců
  • těsnění víka ventilů
  • olejové těsnění vačkové hřídele
  • těsnění dříku ventilu
  • těsnění sání a výfuku
  • gumové výlisky
  • těsnicí kroužky (gufera)

Sada těsnění pro opravu hlavy válců

Sada těsnění pro klikovou skříň

Obsahuje všechna potřebná těsnění klikové skříně.

Sada těsnění pro kompletní motorovou jednotku

Sada těsnění pro kompletní motorovou jednotku

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!