Nabídka sad Valeo FullPack DMF se rozšiřuje vysokou rychlostí

2. listopadu 2023, 15:51

Společnost Valeo rozšiřuje svou nabídku spojkových sad FullPack DMF o 25 nových dílů, které pokrývají nejoblíbenější evropské a asijské modely vozidel.

Valeo FullPack DMF

Společnost Valeo, uznávaný odborník na vývoj a výrobu OE dvouhmotových setrvačníků (DMF), rozšiřuje svůj sortiment spojkových sad FullPack DMF (včetně DMF, spojkové sady a hydraulického nebo mechanického ložiska) uvedením 25 nových dílů, které pokrývají klíčové evropské a asijské modely, jako jsou BMW řady 5, FORD Transit, HYUNDAI i30, KIA Optima, MITSUBISHI Outlander, RENAULT Master, MERCEDES Sprinter, VW Crafter a mnoho dalších.

Od poloviny roku 2023 nabízí společnost Valeo více než 200 položek sad „all in the box“ pro většinu populárních automobilů na evropských silnicích, které umožňují rychlý a snadný servis vozidel. Zvláště pozoruhodná je skutečnost, že zákazníci nyní budou moci najít širokou škálu produktů určených pro vozidla německých značek všech populárních výrobců, jako jsou BMW, Mercedes, Opel a skupina VAG.

sada Valeo FullPack DMF

Společnost Valeo nabízí také rozsáhlý sortiment jednotlivých DMF s více než 330 referencemi, které jsou snadno dostupné pro výměnu pouze setrvačníku. Abyste však svůj dvouhmotový setrvačník využili co nejlépe, doporučuje společnost Valeo také zkontrolovat stav spojkové sady a hydraulického ložiska, zda není třeba vyměnit i je.

Společnost Valeo díky svému know-how v oblasti prvovýroby a výrobním závodům ve Španělsku, Itálii, Turecku a Jižní Koreji zajišťuje nejvyšší úroveň kvality výrobků FullPack DMF.

sklad Valeo DMF

Najděte díly nejlépe přizpůsobené vašemu vozidlu na webu Valeo Tech@ssist nebo kontaktujte svého obchodního zástupce.

Online katalog s podrobnými informacemi a novými nákresy produktů umožní autoservisům a distributorům okamžitě identifikovat referenční čísla sad All-in-One Box obsahující řešení Valeo K4P ™ CSC, Valeo FullPack DMF ™ CSC nebo K3P CSC.

Firma Valeo také přikládá velký význam předávání technických informací, a proto kromě tradičních školení organizuje také online webináře, během kterých mechanici získávají cenné informace potřebné pro každodenní práci. Na tomto odkazu naleznete zdarma několik školení, které se zabývají problematikou spojek, dvouhmotových setrvačníků nebo hydraulického ovládání spojek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!