Společnost MANN+HUMMEL jmenovala nového prezidenta a generálního ředitele pro aftermarket

12. července 2024, 11:46

Společnost MANN+HUMMEL, přední světový dodavatel filtračních řešení, jmenovala Cedrica Dackama novým prezidentem a generálním ředitelem pro aftermarket. V této funkci bude zodpovědný jak za servis originálního vybavení (OES) pro osobní vozidla, tak za nezávislý poprodejní trh (IAM) pro osobní vozidla, těžká užitková vozidla a průmyslový sektor.

Cedric Dackam, MANN+HUMMEL

Od roku 2002 zastával pan Dackam různé manažerské pozice ve společnosti specializující se na filtraci se sídlem v Ludwigsburgu. Naposledy byl jako prezident a generální ředitel divize Water & Membrane Solutions zodpovědný za řízení a vedení aktivit této obchodní jednotky a za její růst. Je absolventem magisterského studia chemického a procesního inženýrství na Univerzitě v Karlsruhe (KIT) a MBA na Western Michigan University v USA.

“Aftermarket se nachází ve fázi převratných změn, které jsou charakterizovány několika faktory: digitální revolucí, zrychleným zaváděním nových technologií, transformací mobility a měnícími se očekáváními zákazníků,” říká Cedric Dackam. “Těším se, že budu se svými globálními týmy tuto transformaci řídit. Společně přizpůsobíme tvorbu našich hodnot digitalizaci, ještě lépe sladíme náš obchodní model s potřebami trhu a diverzifikujeme naše produktové portfolio a nabídku značek, abychom mohli ještě lépe sloužit našim zákazníkům.”

Cedric Dackam ve své funkci vystřídá Stefana Tolleho, který odchází do důchodu: “Přeji Cedricovi v jeho nové funkci mnoho úspěchů. Má skvělý tým a dlouholeté zkušenosti z různých oblastí společnosti, na kterých může stavět. Jsem proto přesvědčen, že je vynikající volbou pro úspěšné zvládnutí úkolů, které před ním stojí.”

“Stefan odvedl v posledních třech letech skvělou práci při přípravě naší transformace souběžně se změnami v automobilovém průmyslu, přičemž do centra pozornosti vždy stavěl naše zákazníky. Nyní, když odchází do zaslouženého důchodu, jsem hrdý na to, že Cedric bude v našem týmu řešit nadcházející výzvy,” řekl Kurk Wilks, generální ředitel společnosti MANN+HUMMEL.

Author: AnM
Journalist at MotoFocus.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!