Menu

Novinky

KYB uvádí na trh novou řadu dílů

Společnost KYB Europe uvedla na trh zcela novou řadu dílů řízení, aby upevnila svou pozici specialisty na odpružení kola. Ramena zavěšení (lichoběžníky), kulové čepy ramen i řízení, tyčky stabilizátoru a řízení tvoří novou skupinu KYB dílů řízení. Všechny jsou nyní k dispozici v online katalogu TecDoc.

AD Post 02/24

Firma AD Partner připravila AD Post 02/24, kde najdete informace o aktivitách společnosti a v současné době hlavně o nových dodavatelích a rozšíření sortimentu o více jak 40.000 náhradních dílů a olejů.

Tesla Blatná představuje nové řady rezistorů v hliníkovém pouzdru

Společnost Tesla Blatná zařadila do své nabídky novou řadu tenkých rezistorů a extra výkonných rezistorů, obojí v hliníkovém pouzdru.

SMP převezme společnost Nissens Automotive

Společnost Axcel podepsala dohodu o prodeji všech společností skupiny Nissens Automotive – Nissens, AVA a Highway – americké společnosti Standard Motor Products (SMP).

Společnost MANN+HUMMEL jmenovala nového prezidenta a generálního ředitele pro aftermarket

Společnost MANN+HUMMEL, přední světový dodavatel filtračních řešení, jmenovala Cedrica Dackama novým prezidentem a generálním ředitelem pro aftermarket. V této funkci bude zodpovědný jak za servis originálního vybavení (OES) pro osobní vozidla, tak za nezávislý poprodejní trh (IAM) pro osobní vozidla, těžká užitková vozidla a průmyslový sektor.

Vítězové červnové soutěže k výročí 20 let Inter Cars

Firma Inter Cars připravila soutěž, kde mohly autoservisy vyhrát herní sety a elektrické koloběžky Sencor. Kdo vyhrál?

Vylepšená pistole SATAjet X 5500

Společnost Interaction nabízí inovovanou lakovací pistoli SATAjet X 5500. Ta přináší perfektní rozprášení materiálu nově koncipovanou pistolí, tryskami, synchronizovanou geometrií proudění vzduchu a precizní tvar paprsku. To vše s úsporou materiálu a sníženým hlukem při aplikaci.

Metalcaucho: Nová značka v nabídce J+M Autodíly

Španělská společnost Metalcaucho, která byla založena v roce 1987, dodává své produkty na základě požadavků výrobcům vozidel do prvovýroby i pro potřeby aftermarketu. Nově tuto značku najdete v nabídce firmy J+M autodíly.

Nabídka pro elektromobily u Inter Cars

Firma Inter Cars představuje sortiment určený pro elektromobily. Můžete si prohlédnou přehled produktů a značek, které jsou k dispozici.

Profi Garáž od LKQ představuje praktické vylepšení

Firma LKQ se snaží rozšiřovat funkcionality Profi Garáže. Nové vylepšení vám pomůže snadno se zorientovat v historii a informacích o konkrétním zaparkovaném vozidle, tentokrát v podobě soupisu použitých dílů a práce.

Novinky z trhu aftermarketu