Nový katalog dílů klimatizací a chlazení Delphi

21. června 2017, 16:04

Delphi Product & Service Solutions vydala nový katalog dílů klimatizačních systémů a chlazení motoru pro rok 2017. Obsahuje 165 nových referencí pro populární evropská i asijská vozidla.

Celkem katalog obsahuje více než 1.500 položek pro 26.000 aplikací. Rozšíření nabídky se mimo jiné týká vzduchových filtrů, kompresorů nebo kondenzátorů pro oblíbené vozy, jako např. Audi A3 (2012>), BMW 4 Series (2014>), Ford Fiesta (2012>), Mercedes A Class (2014>) nebo Seat Ateca (2016>).

V katalogu najdete kompletní informace o použití dílů s obrázky a OE čísly, což umožňuje správný výběr vyhledávané součástky. Kompletní sortiment je možné nalézt také v katalogu TecDoc, pro který je Delphi certifikovaným poskytovatelem dat „třídy A“, stejně jako v on-line katalogu Delphi na www.delphicat.com.

Související články

Nová řada pokovených brzdových kotoučů od Delphi
Nová řada pokovených brzdových kotoučů od Delphi

Společnost Delphi uvedla novou řadu pokovených brzdových kotoučů. Jejich speciální antikorozní povrch ze zinkových šupinek poskytuje optimální ochranu proti korozi. Tato řada nabízí také dokonalejší, kosmeticky líbivý vzhled.

Brzdové destičky bez obsahu mědi od Delphi
Brzdové destičky bez obsahu mědi od Delphi

Brzdové destičky ohleduplné k životnímu prostředí pokrývají 95% aplikací pro evropské a asijské automobily a nabízejí až o více než 30% vyšší životnost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!