Katalog MANN-FILTER pro rok 2011

21. března 2011, 0:00

Vždy, když potřebujete do svého vozu filtr, ať už se jedná o vzduchový, olejový, palivový nebo kabinový, správné řešení najdete obratem v katalogu MANN-FILTER. V Evropě čítá seznam celkem 4 600 filtrů pro 35 000 vozidel a strojů.

Z toho připadá 11 000 na osobní vozidla a transportéry, 7 500 na nákladní vozidla a autobusy a 1 100 na motocykly. K tomu patří 15 500 použití v terénu a v průmyslu a v neposlední řadě 130 000 převodů kódů a 150 000 aplikací. Nejnovější modely osobních a nákladních automobilů roku 2010 jsou v přehledu také zahrnuty.

Stejně jako jako předchozí katalogy, je i nový jasně a srozumitelně strukturován, aby pracovníci servisů našli vhodný filtr v běžném provozu rychle a snadno. Tištěná verze vychází vždy na počátku roku, verze na CD-ROM opatřená funkcí aktualizace se připravuje každé pololetí. Průběžně aktualizovaný on-line katalog MANN-FILTER na www.mann-filter.com obsahuje vždy nejnovější informace. Uživatelsky příjemné rozhraní nebo automatické opravy typických chyb při zadávání vedou rychle k potřebnému filtru. On-line příručka je k dispozici v sedmnácti jazycích a vedle mnoha doplňujících informací nabízí pohodlnou funkci stahování, aby byl v případě potřeby obsah katalogu dostupný i offline. Papírová verze je vytištěna kompletně na recyklovaném papíru.

V souladu se mottem MANN-FILTER „Perfect parts. Perfect service“ nabízí nový katalog vzorový přehled k vyhlášce EU REACH o registraci, evaluaci a autorizaci chemikálií. Příslušné údaje pro každý produkt MANN-FILTER jsou k dispozici v digitální verzi katalogu.

Nový katalog lze objednat faxem, e-mailem nebo přímo u autorizovaného prodejce MANN-FILTER. Obchodníci a servisní dílny obdrží katalog zdarma i přes zákaznický servis MANN+HUMMEL:

MANN+HUMMEL GMBH
zákaznický servis
tel.: +49 (0) 71 41 98-25 50
fax. +49 (0) 71 41 98-25 58
e-mail: customer-service@mann-hummel.com
www.mann-filter.com

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!