Federal-Mogul zavádí brzdové kotouče s povrchovou ochranou COAT PLUS

10. října 2011, 0:00

Sortiment brzdových komponentů Ferodo® společnosti Federal-Mogul byl rozšířen o brzdové kotouče s vynikající povrchovou ochranou, které byly zvlášť vyvinuty pro vozidla s koly vyrobenými z lehké slitiny.

Nové brzdové kotouče Ferodo COAT PLUS jsou okamžitě k dostání u vedoucích dodavatelů brzdových komponentů v Evropě, na Středním Východě a v Africe.

Brzdové kotouče Ferodo COAT PLUS doplní i tak velmi široký sortiment brzdových kotoučů této vedoucí značky na trhu a lze je použít pro téměř všechny modely vozidel. Zavedení nových brzdových kotoučů s vynikající povrchovou ochranou umožní autoopravnám uspokojit požadavky stále většího počtu zákazníků, kteří si přejí, aby povrch brzdových kotoučů, viditelný v kolech z lehké slitiny, byl hladký a lesklý.

“Přednosti kotoučů Ferodo COAT PLUS není jen atraktivní vzhled. Každý kotouč byl vyroben tak, aby zajistil optimální účinek brzd, bez hluku a vibrací,” říká Mario Garelli, produktový manažer pro brzdy Federal-Mogul, teritorium Evropa, Střední Východ a Afrika. “A kromě toho není nutno před instalací kotouče odstraňovat ochrannou povrchovou vrstvu, takže oprava zabere méně času a nemusí se při ní používat žádné čisticí prostředky.”

Nejnovějsí povrchová ochrana brzdových kotoučů Federal-Mogul se nanáší sofistikovaným, počítačově řízeným procesem, který zajistí stejnoměrnou tloušťku ochranné vrstvy a pomáhá zvýšit odolnost vůči korozi. Tyto nové brzdové kotouče mohou být označeny příponou C ke stávajícímu číslu dílu Ferodo.

Pokud byste chtěli získat další informace o brzdových kotoučích Ferodo s novou povrchovou ochranou COAT PLUS, které jsou určeny pro kola z lehkých slitin, obraťte se prosím na svého dodavatele brzdových komponentů Ferodo nebo na zástupce společnosti Federal-Mogul. Nejnovější informace o použití výrobků Ferodo bude k dispozici 24/7 v pohodlně dostupném elektronickém katalogu fm-ecat.com.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!