Internetový obchod s autodíly Hamar má nový e-shop

19. října 2011, 0:00

Internetový obchod s autodíly Hamar tento měsíc spustil nový e-shop, který zákazníkům přináší mnoho změn k lepšímu.

Kromě významného rozšíření nabízeného sortimentu přichází internetový obchod Hamar i se spoustou nových funkcí, které ocení jak již stávající tak i nově příchozí zákazníci. Například se zákazník nemusí obávat zdlouhavého vybírání vhodného dílu, e-shop totiž poskytuje výpis detailních informací k produktu již na úrovni seznamu. Samozřejmá je pomoc zákazníkům s výběrem zboží po telefonu nebo e-mailu s možností identifikace správného dílu pomocí VIN kódu vozidla.

Další zbrusu novou funkcí je možnost uložení svého vybraného vozidla, pro které zákazník vybírá požadované autodíly. Při příštím nákupu tak nemusíte znovu vaše vozidlo hledat v seznamech a znovu zadávat parametry vozu. Výrazně se tak zkracuje doba vyhledání dílu, který nakupující potřebuje.

Pro zákazníky, jež se neradi registrují, má e-shop dobrou zprávu – pro objednání produktu není potřeba se registrovat, stačí vyplnit jen krátký formulář, navíc objednávkový formulář je jednostránkový, máte tedy všechny kroky objednávky zobrazeny v kuse a přehledně. Pro každého zákazníka platí, že má možnost nově platit kromě dobírky i pomocí bankovního převodu nebo velmi oblíbenou službou PayPal.

Zrychlila se i doba vybavení objednávky, díky tomu, že velká škála nabízeného zboží je trvale skladem u dodavatele a je tedy možné zasílat objednané zboží již na druhý den od objednání. Je to možné především díky závozu zboží na expediční sklady každý pracovní den.

Více informací naleznete na www.hamar.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!