Poslední možnost zařazení Vaší firmy do vyhledavače servisů a prodejen za 333,- Kč + analýza

11. ledna 2012, 0:00

Máte poslední možnost získat uvedení Vaší firmy do vyhledavače servisů a prodejen + přístup do placené sekce našeho portálu na jeden rok + stávající a budoucí registrovaní uživatelé si nyní mohou zdarma stáhnout analýzu: Čím budeme jezdit, tedy automobily určené k prodeji z roku 2010.

Standardní cena pro roční registraci jednoho subjektu činí 777,- Kč bez DPH, která bude platit od 16.02.2012. Do této doby máte poslední možnost využít zvýhodněné ceny 333,- Kč bez DPH. Tato cena pro Vás bude platit stále. To znamená, že pokud budete chtít po roce registraci obnovit, bude pro Vás stále platit původně zaplacená cena. Pro všechny ostatní bude platit aktuální cena v době registrace. Nová cena bude platit i pro ty, kteří se rozhodnout přerušit registraci a znovu se registrovat.

Náš portál přináší informace z trhu aftermarketu s náhradními automobilovými díly. Přes 30% přístupů na naše stránky je díky klíčovým slovům, které čtenář zadává do vyhledavače a hledá konkrétní problém s opravou, název firmy, dílů, značek dílů a podobně. Přístup do sekce "Databáze servisů a prodejen" je právě od čtenářů, kteří se naše stránky dostanou tímto způsobem. Zde si pak můžou vyhledat Váš servis nebo prodejnu s náhradními automobilovými díly.

Doufáme, že se Vám nabídka naší placené registrace líbí, a že se Vám rozhodně vyplatí. Vždyť již při jedné provozovně a ceně 333,- Kč, Vás registrace stojí méně než 1,- Kč denně. Pokud díky naší registraci v databázi získáte jednoho zákazníka, již se Vám může investice do registrace vrátit.

Nejdřív však k tomu, co můžete získat, kromě analýzy zdarma:

Stále, každý týden bezplatný e-mail z aktuálními informacemi z oboru.

Ale zejména díky placené registraci získáte:

Zařazení do databáze servisů a obchodů
Pokud Vás nezaujala žádná z předešlých výhod, určitě Vás osloví zařazení Vaší firmy do Databáze (vyhledavače) servisů a prodejen. Díky této databázi bude mít zákazník možnost vyhledat Vaši firmu – dle regionu, specializace a města. U firmy je uvedena adresa, telefony, emailová adresy, webová adresa a popis (specializace) Vaší firmy.

Bezplatnou možnost stáhnutí crossů ze sekce „Databáze“
V sekci „Databáze“ jsou k dispozici crossy mezi výrobci náhradních dílů. Mezi velmi zajímavé crossy patří např. kompletní převodník čísel Japanparts, Ashika na OE čísla a čísla JC Auto, který má více než 37.000 řádků.

Přístup ke speciálním článkům technického charakteru
Zde naleznete zajímavé články, postupy a návody technického charakteru. Mezi první články patří diagnostické případy s dílny diagnostického portálu FCD.eu.

Přístup ke krátkým analýzám trhu
Na našich stránkách se můžete setkat s anketami, kde čtenáři odpovídají na určitou otázku týkající se naší branže. Ty jsou a budou vždy přístupné zdarma. Také uveřejňujeme informace o analýzách trhu, které jsou určeny k prodeji. Nově budou v této sekci přístupné krátké analýzy trhu, kde budou rozebírány otázky a odpovědi na tématické okruhy o aftermarketu s náhradními díly. První je krátká analýza, týkající se diagnostiky.

ANALÝZA KE STAŽENÍ ZDARMAZDE
Nyní také (do 29.02.2012) můžete získat zcela zdarma analýzu „Čím budeme jezdit, tedy automobily určené k prodeji z roku 2010“ v hodnotě 7.500,- Kč. Na obsah této analýzy se můžete podívat ZDE.

Vše výše uvedené můžete získat za následujících podmínek:

Cena roční registrace pro jednu provozovnu – 777,- Kč (bez DPH) – akce do 29.02.2012 – 333,- Kč (bez DPH)
Cena roční registrace pro 2-5 provozoven – 1.444,- Kč (bez DPH) – akce do 29.12.2012 – 666,- Kč (bez DPH)
Více než 6 provozoven – informace na infocz@motofocus.eu

Pro zájemce z řad zástupců výrobních a distributorských firem, je možno učinit samostatnou registraci bez uvedení firmy v databázi.

Registraci můžete provést ZDE. Následně obdržíte potvrzení registrace a náš pracovník Vás bude kontaktovat pro upřesnění zadaných údajů. Následně Vám bude vystavena faktura.

Po uplynutí roční registrace, bude zaslána proformafaktura pro další roční období. V případě nezaplacení proformafaktury, placená registrace zaniká. 
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!