Změny v managementu společnosti DEFEND GROUP ČR

30. ledna 2012, 0:00

Generální ředitel a CEO společností skupiny DEFEND GROUP, Ing. Pavel Vojtek, si v souladu s dlouhodobým záměrem uvolňuje ruce pro strategické aktivity a v této souvislosti přichází s následujícími změnami.

S účinností od 20. 12. 2011 byla vytvořena pozice Vice-CEO na korporátní úrovni DEFEND GROUP a pozice Country Managera pro Českou republiku. Tyto pozice bude zastávat Ing. Jozef Drha. Jeho zodpovědností budou ekonomické výsledky české pobočky a jeho úlohou bude přenést efektivitu řízení, kterou se mu podařilo úspěšně implementovat ve slovenské pobočce DEFEND GROUP za jeho více než 3letého působení, kdy slovenská pobočka zaznamenala významný vzestup. Jozef Drha bude i nadále vést slovenskou pobočku DEFENDu.

S účinností od 17. 1. 2012 se novým obchodním ředitelem DEFEND Česká republika se stává Ing. Radek Rozehnal, ml., který v DEFENDu pracuje od roku 2008 na pozici obchodního managera pro Prahu. Zodpovědnost za obchod české pobočky přebírá Ing. Radek Rozehnal od Ing. Jan Poláka. Ke stejnému datu na pozici ředitele pro VIP klienty přechází Ing. Jan Polák, který díky svým 18letým zkušenostem v DEFENDu poskytne strategickým partnerům náležitou péči.

Ing. Jozef Drha (36 let) absolvoval univerzitní studium se zaměřením na komerční služby v technice, obchod, strojírenství a anglický jazyk. V minulosti působil v zahraničním obchodě se speciální technikou, později jako obchodní ředitel v nadnárodní společnosti zaměřené na výrobu a prodej průmyslových strojů a zařízení. Před příchodem do společnosti Defend Slovakia odpovídal za řízení prodeje ve společnosti zabývající se prodejem náhradních dílů a servisní techniky pro motorová vozidla, která je v současnosti největší společností tohoto druhu na nezávislém evropském trhu. Ve společnosti DEFEND působí od roku 2009. Je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje především rodině, přátelům, sportu.

Ing. Radek Rozehnal (35 let) začal s obchodem již ve svých 19 letech při studiu vysoké školy. Tehdy to byla práce pro mezinárodní firmu působící v oblasti wellness a fitness průmyslu. Po ukončení studia na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně pokračoval úspěšně v této práci až do roku 2004. Tehdy ho zlákala možnost vlastního podnikání v zahraničí, a tak následující 2 roky strávil ve Velké Británii a také na cestách mezi Londýnem a Prahou. Další zkušenosti pak získával v oblasti Human Resources a poslední 3
roky působil ve společnosti DEFEND na pozici regionálního manažera pro oblast Prahy. Je svobodný a ve volném čase se věnuje sportu, hudbě, rodině a přátelům.

„Již během mé práce na pozici regionálního manažera rozšířila společnost DEFEND své portfolio produktů od mechanického zabezpečení k širší škále produktů, a to zejména v bezpečnosti vozidel, jejich pojištění a nových typů zabezpečení. Přijal jsem nabídku na novou pozici jako výzvu pokračovat úspěšně v tomto započatém trendu a nadále ho posilovat. DEFEND je dnes stabilní značkou na českém trhu a o naše produkty a služby je také stále větší zájem i na zahraničních trzích. Věřím, že spolu s obchodním týmem, který dobře znám a jehož jsem byl součástí, budeme i nadále našim zákazníkům a obchodním partnerům přinášet stále lepší produkty a služby, a také profesionální poradenství.“ Sdělil své plány a strategii nový obchodní ředitel Defend Česká republika Ing. Radek Rozehnal, ml.

Ing. Jan Polák působí v DEFENDu již 18 let a z toho nejméně 10 let ve vrcholovém managementu. Ve volném čase se věnuje mnoha různým sportům a myslivosti. Je ženatý a má syna.

TOP management skupiny nadále tvoří majitelé Ing. Pavel Vojtek a Ing. Lubomír Hořák, Vice-CEO a Country Manager pro ČR a SR Ing. Jozef Drha, ekonomický a finanční ředitel Ing. Petr Roubalík, marketingový a produktový ředitel Ing. Miloslav Špína, technický ředitel Ing. Pavel Zapalač, obchodní ředitel Ing. Radek Rozehnal, ředitel pro VIP klienty Ing. Jan Polák, Country Manager pro Maďarsko, pan Gyula Pécsi a Country Manager pro Rusko Ing. Radim Novák.

O DEFEND GROUP
Už více než 18 let představuje česká společnost Defend Group jednu z nejvýznamnějších firem v oblasti zabezpečení vozidel v České a Slovenské republice a Maďarsku. Významnou pozici si vytvořila i v ostatních zemích Evropské unie a v Asii. Značka Defend, jak už napovídá význam slova, je synonymem komplexního zabezpečení vozidel. Defend respektuje potřeby motoristů a nabízí svým zákazníkům nejširší sortiment zabezpečovacích systémů automobilů a doplňkových služeb – od mechanických zámků řadicí páky Defend Lock, elektromechanické verze Defend Matic, přes elektromechanickou ochranu vozu Defend Hook, či satelitní ochranu vozidel Defend Locator, až po elektromechanickou ochranu nákladového prostoru lehkých užitkových vozů Defend Cargo. Mezi doplňkové služby patří například asistenční služba Defend Assistance, připojištění Defend Garance, Defend Gap, či další připravované služby.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!