Elit CZ v Auto Moto Revue na téma Servis vozidla v záruce v neznačkovém servisu – část první

21. května 2012, 0:00

Firma Elit CZ připravila ve spolupráci s magazínem Auto Moto Revue seriál o servisování vozidel v záruce v neznačkovém servisu.

Je jasné, že auto může někdy vypovědět svou službu (přepis reportáže)
redaktor AMR: V tom případě si ho můžete opravit vy sami nebo ho můžete dát do značkového servisu anebo ho můžete svěřit do péče servisu neznačkového.

Tomáš Kabrhel, manažer servisní koncepce Partner Elit: Neznačkové servisy mohou v dnešní době provádět veškeré opravy a servis na vozidlech a to i na vozidlech, které jsou v záruční lhůtě, aniž by tato byla jakkoli dotčena. Jako hlavní výhodu neznačkového servisu můžeme vnímat, že pod jednou střechou můžeme servisovat všechny typy značek vozidel na českém trhu, aniž bychom museli cestovat do vícero servisů.

redaktor AMR: Spousta lidí dnes stále upřednostňuje značkové servisy, protože se bojí, že podobné služby jinde nenajdou. Ale to je omyl. Kvalitní neznačkový servis vám nabídne stejný komfort. Srovnáte-li vybavení, je v podstatě identické. Protože současná moderní auta se bez podobných vychytávek zkrátka a dobře opravit nedají. Je však pravda, že mezi neznačkovými servisy jsou rozdíly, takže pokud hledáte opravdu kvalitu, zaměřte se na ten, který je součástí jednotné servisní sítě.

Tomáš Kabrhel: Jednotné servisní sítě se snaží zákazníkům nabídnout kvalitní služby. Jednotlivé sevisy musí splňovat kritéria majitele servisní sítě a ten je garantem kvality. Na oplátku jim zajistí dodávky náhradních dílů, pravidelná školení, aktuální technické informace, jednotnou prezentaci a společný marketing. Takový autoservis pak nabízí služby srovnatelné se značkovým servisem.

redaktor AMR: Jestli máte strach dát svůj funglnový vůz v záruce do neznačkového servisu, tak se rozhodně nebojte. A my vám příště prozradíme, proč.

 

Autor + foto: Redakce AMR

článek + video na stránkách pořadu Auto Moto Revue:  ZDE

Pořad Auto Moto Revue se vysílá v České televizi na ČT1 v sobotu ve 12:30.

Druhá část reportáží – ZDE

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!