Facebook Continental pneumatiky v Česku registruje 10.000 fanoušků

29. června 2012, 0:00

Sociální média, která působí na obyvatelstvo již více jak pět let, významně proměnila podobu firemního marketingu a reklamy. Stránka na sociální síti se stala nezbytným předpokladem komunikace značky.

Mezi sociálními médii dominuje s téměř miliardou aktivních měsíčních uživatelů síť Facebook. Jen v České republice představuje 3,4 milionu uživatelů Facebooku více než polovinu české internetové populace.

Koncern Continental komunikaci na sociálních sítích podporuje, a proto byl i v České republice zřízen profil pod názvem „Continental pneumatiky“. Vedle běžné komunikace produktů a novinek je významným lákadlem pro příznivce stránky také velké množství soutěží o zajímavé ceny. Za poslední rok registrujeme nový významný trend, kdy sociální média přecházejí od standardní brandové komunikace k nástroji poskytování zákaznické péče. Téma odpovídání na dotazy fanoušků začíná být v poslední době klíčovou otázkou. Právě díky rychlým reakcím a kvalifikovaným odpovědím specialistů má fanpage Continental pneumatiky již přes 10.000 registrovaných uživatelů a stále přitahuje nové příznivce, kteří sdílejí aktuální informace a virálně tak zvyšují povědomí o značce Continental.

Je logické, že firemní Facebook aktivně spolupracuje i s mobilní aplikací pro smartphony s názvem "Pneumatiky", která vedle praktického DealerLocatoru, rádce a návodů obsahuje též možnost interakce v rámci sociální sítě. Oba komunikační nástroje se setkávají na webových stránkách www.conti-online.cz, které jsou detailním zdrojem informací o koncernu, produktech i novinkách.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!