TROST otevřel novou pobočku v karlovarských Otovicích

24. srpna 2012, 0:00

Společnost TROST AUTO SERVICE TECHNIK, dodavatel náhradních dílů originální kvality, převzala od firmy Auto Donth jejich pobočku v Karlových Varech. Od 30. července tak začala v karlovarském regionu působit nová pobočka TROST.

Společnost TROST převzala zaměstnance původní karlovarské pobočky i celé provozní zázemí včetně skladu náhradních dílů. „Nyní dochází k restrukturalizaci skladových zásob této pobočky a již první týden po převzetí bylo naskladněno 4.000 nových položek. I nadále se bude tento sklad rozšiřovat a přizpůsobovat potřebám našich zákazníků v karlovarském regionu,“ řekl Michal Syrový, vedoucí produktového oddělení TROST.

Otevření nové pobočky znamená pro zákazníky především výběr ze širšího spektra náhradních dílů pro osobní i nákladní vozy, zvýšení rychlosti dodávek a komplexní služby autoservisům. „Většinu zboží dodáváme v den objednávky nebo do druhého dne dopoledne. Této rychlosti dosahujeme nejen díky doplněnému karlovarskému skladu, ale hlavně kvůli blízkému centrálnímu skladu v Nýřanech s 32.000 m² skladovací plochy a více než 150 000 položkami zboží pro osobní i nákladní vozy,“ vysvětluje Lukáš Ondráček, Country manažer TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. „Navíc jako jediná firma v ČR nabízíme kromě dílů i kompletní vybavení autoservisů s vlastním záručním servisem výrobců Bosch a dalších,“ doplnil Ondráček.

Společnost TROST převzala současně s pobočkou i zákaznický klub Auto Donth určený pro koncové zákazníky, který jim poskytuje speciální slevové akce. Pod novou hlavičkou TROST Club společnost zákazníkům okamžitě nabídla speciální ceny letních produktů.

V průběhu července firma TROST změnila vzhled původní pobočky a převzala kompletní vybavení včetně skladových zásob.

Již první týden po převzetí bylo naskladněno 4000 nových položek zboží pro osobní i nákladní vozy. I nadále se bude tento sklad rozšiřovat a přizpůsobovat potřebám zákazníků v karlovarském regionu.

Společnost TROST převzala zaměstnance původní karlovarské pobočky i celé provozní zázemí.

Otevření nové pobočky znamená pro zákazníky především výběr ze širšího spektra náhradních dílů pro osobní i nákladní vozy.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!