TESLA BLATNÁ: Novinky v sortimentu

3. září 2012, 0:00

Novinky v sortimentu firmy TESLA BLATNÁ: Zapalovací cívky a automobilové žárovky.

Zapalovací cívky
Tesla Blatná rozšířila v průběhu roku 2012 sortiment zapalovacích cívek o další typy, takže ten je nyní představován 284 různými typy pro téměř 7.000 modelů osobních a užitkových automobilů různých značek. Kompletní sortiment zapalovacích cívek můžete najít ve výrobkové databázi TecDoc nebo v novém tištěném katalogu Tesla 2013/2014.

Katalog na vyžádání, PDF verzi najdete v kapitole Díly pro motorová vozidla / Zapalovací cívky.

Automobilové žárovky
Tesla Blatná nově uvádí na trh s náhradními díly nejběžnější typy automobilových žárovek v provedení 12V. Současný homologovaný sortiment autožárovek zahrnuje čtyři typy halogenových žárovek pro přední světlomety a dále dvanáct typů žárovek pro světla směrová, koncová, brzdová, obrysová a pro osvětlení interiéru a přístrojů. Halogenové žárovky jsou baleny po 1 ks, ostatní typy po 10 ks. Nabídku autožárovek doplňují univerzální servisní krabičky se žárovkami a pojistkami.

Detailní popis uvedeného sortimentu najdete na tesla-blatna.cz.

 


 

Související články

TESLA BLATNÁ na veletrhu EQUIP AUTO 2013
TESLA BLATNÁ na veletrhu EQUIP AUTO 2013

Firma TESLA BLATNÁ, a.s. se v termínu 16. až 20.10.2013 zúčastňuje veletrhu EQUIP AUTO 2013, který se koná ve veletržním centru Paris Nord. V rámci společné expozice českých firem pod záštitou MPO ČR představí sady zapalovacích kabelů, zapalovací cívky, automobilové žárovky a pojistky. Stánek najdete v hale 3 pod číslem A064.

TESLA Blatná: Veletržní aktivity 2014
TESLA Blatná: Veletržní aktivity 2014

V druhém pololetí roku 2014 se akciová společnost TESLA BLATNÁ bude prezentovat na třech veletrzích. Sortiment elektronických součástek a modulů bude prezentován v listopadu na veletrhu electronica Mnichov.  Rozšířený sortiment dílů pro motorová vozidla bude představen v srpnu na veletrhu automechanika/MIMS  Moskva a v září na veletrhu automechanika Frankfurt.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!