Novinka u Auto Kelly – Svářecí program STARLINE

4. července 2017, 16:11

V sortimentu Auto Kelly nově naleznete dvě invertorové svářečky pro svařování elektrickým obloukem pomocí obalované elektrody i samozatmívací svařovací kukly.

Invertorové svářečky Starline jsou výkonné stroje s kompaktními rozměry, nízkou hmotností, jednoduchým použitím a plynulým řízením svařovacího procesu. Jejich použití a obsluha je tedy o dost snadnější než u klasických trafo svářeček.

Obě svářečky jsou dodávány včetně základního příslušenství: svařovacích kabelů, skládacího svářečského štítu a oklepového kladívka s kartáčem.

Svářečské kukly Starline jsou odolné kukly se snadným ovládáním a vysokou citlivostí. Jsou určené pro všechny metody svařování pomocí elektrického oblouku (MMA svařování obalovanou elektrodou, MIG/MAG svařování v ochranné atmosféře, TIG/WIG svařování netavitelnou elektrodou). U obou modelů je samozřejmostí plně nastavitelný hlavový kříž pro snadné a pohodlné použití.

Více se dozvíte v e-Infu Auto Kelly nebo na stránkách autokelly.cz.

Související články

Novinky od Starline v nabídce Auto Kelly
Novinky od Starline v nabídce Auto Kelly

Pod značkou Starline uvádí Auto Kelly na trh High Carbon brzdové kotouče v prémiově kvalitě. Mají zvýšený obsah uhlíku a jsou standardně opatřeny antikorozním nátěrem. Zároveň jako první na aftermarketovém trhu nabízí svým zákazníkům filtr pevných částic (DPF/FAP) pro Škodu Octavii II RS.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!