Novinky od Starline v nabídce Auto Kelly

5. května 2017, 9:21

Pod značkou Starline uvádí Auto Kelly na trh High Carbon brzdové kotouče v prémiově kvalitě. Mají zvýšený obsah uhlíku a jsou standardně opatřeny antikorozním nátěrem. Zároveň jako první na aftermarketovém trhu nabízí svým zákazníkům filtr pevných částic (DPF/FAP) pro Škodu Octavii II RS.

Více se dozvíte v květnovém vydání e-Info Auto Kelly 2017.

Související články

Nové pohodlnější vyhledávání dílů u Auto Kelly
Nové pohodlnější vyhledávání dílů u Auto Kelly

Firma Auto Kelly spustila zcela nový grafický katalog pro vyhledávání náhradních dílů běžně užívaných osobních a nákladních automobilů. Umožňuje pohodlnější, rychlejší a přesnější nalezení všech originálních i aftermarketových dílů v grafické podobě. K vyhledání je potřeba pouze vyplnit parametry vozu nebo zadat VIN.

Auto Kelly – Novinka v sortimentu spojek Valeo
Auto Kelly – Novinka v sortimentu spojek Valeo

Vzhledem k  neustále rostoucímu trendu využívání technologie dvouhmotových setrvačníků (DMF) přichází Auto Kelly s novinkou firmy VALEO v  podobě tzv. Full Packů – Spojkových sad s dvouhmotovým setrvačníkem.

Petronas nově v Auto Kelly
Petronas nově v Auto Kelly

Auto Kelly se stala novým distributorem prémiové značky olejů PETRONAS na českém trhu a může tak nově nabídnout svým zákazníkům široké spektrum těchto celosvětově známých a uznávaných olejů pro osobní, užitková a nákladní vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!