Delphi posílí síť Service Centre Nettwork rozšířením technické podpory a &scaro

16. září 2010, 0:00

V návaznosti na více než 100 let zkušeností s originálním příslušenstvím, Delphi poskytne svou pan-evropskou síť Delphi Service Centre (DSC), se zvýšenou technickou podporou a školení, s cílem pomoci svým členům nabízet prvotřídní služby svým zákazníkům.

Workshop manažeři a jejich technici nyní mají přístup k podrobným technickým informacím prostřednictvím exkluzivních balíků programového vybavení a pravidelně vydávaných technických bulletinů. Kromě nejmodernějších kurzů nabízených po celé Evropě, bude společnost Delphi pro technické specialisty poskytovat školení také prostřednictvím webových seminářů, které sníží náklady na školení pro zaměstnavatele. Mezitím, manažeři mohou naplánovat kurzy u Delphi pro své zaměstnance, vést záznamy o navštěvovaných kurzech a rozvíjet personalizované plány vzdělávání prostřednictvím Delphi Management System.

"V rámci rozšíření naší evropské sítě jsme odhodláni poskytovat našim členům pokračující školení, přístup k nejmodernějším technickým znalostem a prostředkům v zájmu rozšíření okruhu zákazníků ze sítě členů," vysvětluje Philippe Desnose, ředitel Global Delphi Service Centre. "Jako dodavatel pro největší světové výrobce automobilů má Delphi dokonalé znalosti o systémech vozidel. Zatímco tyto odborné znalosti pro naše členy dieselové sítě poskytujeme v balíčku technické podpory Direct Evolution – DSC, členové sítě klimatizace, managementu zážehového motoru, brzdění, řízení a zavěšení obdrží nové technické bulletiny. Komplexní technická podpora a kvalita poskytovaných školení je zajištěna tím, že naše síť je vybavena znalostmi a dovednostmi, které jsou potřebné pro posílení podnikání a zvýšení ziskovosti našich členů."

Delphi je také pro aktivní podporu svých členů pomocí nové webové stránky www.delphi.com / DSC, jejím účelem je vysvětlit možnosti této sítě, pro majitele vozidel po celé Evropě.

Delphi Direct Evolution DSC je online technická databáze, která poskytuje uživatelům širokou škálu informací o servisu vozidel s palivovým systémem Delphi Common Rail Diesel. Balíček vyvinutý inženýry Delphi, zahrnuje aplikaci konkrétních diagnostických manuálů, kompletní výpisy chybových kódů a elektrická schémata, stejně jako používání manuálů při odstraňování poruch. Databáze je již přeložena do několika jazyků a je snadno ovladatelná pro rychlé vyhledávání poruch.

Delphi také aktivně snižuje náklady na školení pro své členy tím, že jim poskytne exkluzivní přístup k probíhajícím webovým seminářům a online kurzům v reálném čase, k řešení složitých problémů jako je například hybridní technologie a moderní klimatizace. Přístup mohou opakovaně využívat účastníci školení po ukončení kurzu v jejich volném čase.

"Naší snahou je udržovat úzké kontakty se všemi našimi členy a informovat je pravidelně a neprodleně o našich zprávách a novinkách" pokračuje Desnose. "Naše měsíční e-newsletter zdůrazňuje, jak podporujeme sítě Delphi Service Centre prostřednictvím různých činností např. naše sponzorství v motoristických sportech. Uvádíme také technické aktualizace a podrobné informace o nových diagnostických zařízeních a softwaru, stejně jako odkazy na naší webové stránce pro členy, umožňující proniknout do hloubky v některých konkrétních tématech. Naše nové sekce webové stránky na DSC se zaměří na profesionální, cenově dostupný a spolehlivý servis poskytnutý naší sítí, a co je nejdůležitější, nabídne vyhledávání našich zástupců pro motoristy, jak najít jejich nejbližší servisní středisko Delphi."

V současnosti nabízené moduly Delphi Service Centre jsou: Diesel, Air Conditioning- Klimatizace, Managment zážehového motoru a Brzdy, řízení a zavěšení. Pro další informace nebo pro informace o novinkách Delphi Service Centre navštivte www.delphi.com/DSC. Zástupci Delphi budou rovněž k dispozici k diskusi na Automechanika Show, hala 3,0 stánek F91-G91.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!