Pneumatika Bridgestone DriveGuard sbírá ocenění

20. července 2017, 9:45

V loňském roce představila společnost Bridgestone novou řadu letních a zimních pneumatik DriveGuard Summer a Winter. Inovativní pneumatiky nabízejí motoristům bezpečnost a komfort rozšířené mobility, kdy řidič i po ztrátě tlaku v pneumatice může pokračovat v jízdě dalších až 80 km rychlostí 80 km/h.

Pneumatika DriveGuard umožňuje díky svým vyztuženým bočnicím a technicky vyspělé konstrukci chladicích žeber zachovat ovladatelnost vozidla i po ztrátě tlaku. Za tuto revoluční technologii začala sbírat ocenění na trzích napříč celou Evropou.

V květnu získala pneumatika DriveGuard v Německu ocenění za inovace REIFEN Essen 2016 Innovation Award v kategorii „Technika a produkty“. V červnu zveřejnil časopis Auto Express ve Velké Británii svůj přehled produktů roku a pneumatika DriveGuard byla znovu mezi oceněnými, jako „Produkt roku 2016“ (Product of the Year 2016). Později jí bylo uděleno také ocenění Editor’s Choice Award 2016. V říjnu se pneumatika DriveGuard stala středem pozornosti v Irsku, kde si ze soutěže Irish Auto Trade Awards odnesla ocenění za inovaci v oblasti pneumatik (Tyre Innovation Award).

Další projevy uznání přicházejí i v roce 2017. V Portugalsku získala pneumatika DriveGuard ocenění „Prémio Cinco Estrelas“ (pětihvězdičkové ocenění). Třešničkou na dortu je zvolení pneumatiky DriveGuard jako jednoho z „Produktů roku“ (Produits de l’Année), k němuž došlo v lednu 2017 ve Francii.

Pneumatika Bridgestone DriveGuard je nabízena v 19 rozměrech pro letní období a v 11 rozměrech pro zimní provoz, které jsou vhodné pro 60 % vozidel vybavených systémem TPMS. Rozšíření nabídky i pro vozy kategorie SUV a pro kola s větším průměrem ráfku je plánováno na začátek roku 2018.

Související články

Firestone uvádí na trh novou pneumatiku Roadhawk
Firestone uvádí na trh novou pneumatiku Roadhawk

Firestone spustil v roce 2014 program revitalizace své značky v Evropě. Jeho základem jsou investice do produktů, rozšiřování produktové řady a zvyšování povědomí o značce mezi zákazníky. Pneumatika Roadhawk je šestou pneumatikou, kterou Firestone uvádí na trh během pouhých tří a půl let.

Bridgestone vytvořil portál plný inspirujících příběhů
Bridgestone vytvořil portál plný inspirujících příběhů

Bridgestone vytvořil širokou internetovou platformu, jejímž prostřednictvím sdílí s fanoušky jízdy v jedné stopě nezapomenutelné příběhy a zážitky, související s pneumatikami Bridgestone pro motocykly. Uživatelé na ní naleznou také tipy pro návštěvu úžasných míst při dobrodružných výpravách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!