Bridgestone vytvořil portál plný inspirujících příběhů

1. června 2017, 11:42

Bridgestone vytvořil širokou internetovou platformu, jejímž prostřednictvím sdílí s fanoušky jízdy v jedné stopě nezapomenutelné příběhy a zážitky, související s pneumatikami Bridgestone pro motocykly. Uživatelé na ní naleznou také tipy pro návštěvu úžasných míst při dobrodružných výpravách.

Bridgestone oslovuje motocyklisty inspirujícími příběhy

Obsah portálu na internetové adrese www.grippingstories.com lze sdílet napříč sociálními sítěmi včetně textů, videí a zvukových záznamů. Platforma pro „poutavé příběhy“ nabízí jak zprávy ze světa Bridgestone, tak i zkušenosti a zážitky motocyklistů ve snadno srozumitelném podání s mnoha podrobnostmi.

„Cílem motocyklové divize Bridgestone je dopřávat každému jezdci pocit bezpečí a poskytovat mu potěšení z jízdy, ať se vydá kamkoli. A také se chceme dozvídat všechno o dobrodružstvích, která naši zákazníci podnikají, a sdílet jejich zážitky s ostatními motocyklisty. To je účelem ‚poutavých příběhů‘. S fanoušky jízdy v jedné stopě se chceme potkávat na našem novém portálu i na cestách,“ vysvětluje Nico Thuy, vedoucí evropské motocyklové divize společnosti Bridgestone Europe.

Ze zákulisí v Le Mans

Jedním z prvních příběhů značky Bridgestone je The Long Run, pětidílná série videí o týmu YART Yamaha Official EWC Team, který se nyní účastní mistrovství světa ve vytrvalostních závodech na pneumatikách Bridgestone „Není to jen tovární tým, je to také rodina a azyl pro šílené blázny do motocyklů,“ přiznává Mandy Kainz, manažer týmu YART.

Druhý díl, zveřejněný 12. května, nám ukazuje zákulisí nejlepšího vytrvalostního závodu na světě, 24 h Le Mans Moto, který se uskutečnil ve dnech 15. až 16. dubna 2017.

Další příběhy od společnosti Bridgestone, například o partnerství se společností Saroléa, která nahrazuje spalovací motory elektromotory, naleznete na www.grippingstories.com, kde můžete také sdílet zkušenosti, zážitky a příběhy s ostatními motocyklisty

Související články

Bridgestone dodává pneumatiky značce Alfa Romeo pro její první prémiové SUV střední třídy
Bridgestone dodává pneumatiky značce Alfa Romeo pro její první prémiové SUV střední třídy

Bridgestone byl značkou Alfa Romeo vybrán jako dodavatel pneumatik pro její první prémiové SUV střední třídy. Pneumatika Bridgestone Dueler H/P Sport s technologií run-flat a vlastnostmi pro celoroční provoz bude součástí standardní výbavy zcela nového modelu Alfa Romeo Stelvio 2018.

Bridgestone a Saroléa se chystají na závod Isle of Man TT
Bridgestone a Saroléa se chystají na závod Isle of Man TT

Bridgestone pokračuje v partnerství s belgickým výrobcem elektrických motocyklů Saroléa a společně se připravují na čtvrtou účast v závodě TT Zero na ostrově Man, který se uskuteční 7. června.

Bridgestone znovu na stupních vítězů
Bridgestone znovu na stupních vítězů

Pneumatiky Bridgestone byly více než 20 hodin v čele závodu 24 h Le Mans Moto. Po nelítostném boji musel nakonec tým YART přenechat první místo dalšímu týmu se ztrátou necelých 20 sekund, což je nejmenší časový rozdíl mezi 1. a 2. místem v historii. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!